@buba4e89 Srcka mi go imase predlozeno hajlajterot od wet n wil, uste neam zemeno bidejki ne sum od sk a nie nemame dm. Cetvrtok.odam sk pa sakam da go zemam, dali moze slika kako izgleda zas gledav nekoi i vo stik ??
Еве попрецизна слика. Боја по избор мислам дека треба сите бои да ги има ама којзнае. Ќе го бараш ко втората слика megaglo.
Јас ја користам нијансата precious petals од wet n wild megaglo, истиот од сликата. Побарај го на гугл, ама ако си светла може да ти дојде многу бел, јас сум темна во лице па оваа нијанса ми е право освежување.
Мислиш ќе и' дојде многу темен, зошто јас го имам, сум светла и дефинитивно ми е малку темен (не дека тоа ме спречува да го наѕидам во неколку слоеви Инаку, баш затоа пишав во темата за Wet 'n Wild дека нема ништо останато од хајлатери и од палетите со сенки во DM. Пред една недела поминав неколку градови и во неколку маркети во скопје и во ниту еден ги немаше. Може сега е поразлично па ако ги има, пишете. Сакам да го земам и Blossom Glow (иако не ме привлече нешто посебно зошто е розеникав, а веќе имам таков) или некој друг светол. Некој да има одговор на прашањево пред да тргнам (пак) по продавници. Не е хумано за паричникот, пред една недела го оштетив А на нет нема нешто посебно објавувано
Radiant highlighter e imeto na GR. Go zemav za praznikot za 200 denari. Shampanjesto, za belci kako mene. I toa kako si ja vrshi rabotata, a sekogash posegnuvam po skapa kozmetika. Zadovolna i od cenata i od rezultat
Не сум расположена да дадам дополнителни 4e за шипинг кога можам за тие 4е да си земам уште еден хајлајтер bela.m благодарам за инфо, изгледа пак ќе прошетам накај продавница
Дали негде го има хајлајтерот на мејбилин masterchrome освен во дм зашто таму има само една нијанса и е претемна т.е многу е златна?