@buba4e89 po tvoja preporaka go zemav hajlajterot na wet n wild i me bendisa... no mi padna na plockite sol se napravi mislis od zemja sum go aknala.. nemav namera da go slozuvam.i sobiram pa tapkam pa alkohol.. nov ke si zeam samo me interesira dali uste go ima vo dm. Bidejki ne sum od sk a nemame dm da go poracam da mi go kupat.
Не мора да го... составуваш Ако го немаш фрлено, стави го во обична кутија од пр. крем за лице и користи го како хајлајтер во прав
Zamina veke u kanta, komunalec go sobra haha. Ic ne mi ni tekna na takva rabotq, samo mi se stemni koga se.napravi sol...se iznamaciv dodeka soberam niz celo kupatilo tragovi imase haha
Штом ти паднало на плочки низ цело купатило баш и немало поента. Мислев дека било затворено кутивчето и така паднало... Барем си видела како стои Да не бидам оф топик, сакав да го пробам хајлајтерот од Golden Rose во сребрено пакување, но мислам дека нема да ми стои една или две од нијансите. Прво не ми се допаѓаа што се крем - хајлајтер, но и со светлиов тенна крај се предомислив.
Овој хајлајтер од Ревуар е предобар. Многу убаво легнува на пудра, долго трае, има одлична боја. Цената е околу 200 денари.
Препорачајте ми хајлајтер од оваа понуда кој е најдобар и стои долго, само да не се тие со пипета бидејќи не знам да ги користам. https://www.sminka.mk/make-up/face/highlihter
Еве и јас ќе ти го пофалаМ тој течен хајлајтер. Ептен мала количина е потребна да добиеш добар хајлајт,не светка туку сјај дава. Јас најдобро го нанесувам со прсти и,тапкам,а кога не сакам да е мн интензивно над него поминувам со бјути блендер и топ ми е Едино што не ми се свиѓа како стои над матирано лице со камена пудра,па затоа тој дел гледам да не допирам со четката кога матирам
Ве молам препорачајте ми хајлајтер од Дм што не е пун светки што дава убав сјај и се топи онака со кожата