@DaisyDream Повели хајлајтерот на Fenty колку можев се обидов подобри слики да извадам. Последната слика е сликана со micro mode и блиц
Во ДМ нема , сите ги пројдов ,во Годи само темни нијанси Космо Зебра се чудеа , го имате некаде видено ?
Да ама незнаев каде да го поставам прашањето, јас и како хајлајтер би го користела ДМ има само темни нијанси во Годи , девојчињата рекоа дека е предобар и одма се продава . Космо бев сега до Сити, нема @fbaby сите ДМ свртени , нема
Многу е рекламиран, предобри рецензии има, и затоа го снема со брзината на светлината. Дури да наредат нова роба ќе ми пројде меракот. Инаку мултифункционално е, може да се користи и за хајлајтер и за цело лице.
https://www.iherb.com/pr/l-or-al-true-match-lumi-glotion-903-medium-glow-1-35-fl-oz-40-ml/129032 Go ima na iherb. Se mislam da naracam stom go nema tuka. Jas ne sum ni pobarala, ama vo plan mi bese, tiktok made me buy it Koja nijansa, se mislam megju 902 i 903? Jas nemam presvetol ten, ama i ne sum nesto temna. Poveketo gledam 903 go naracuvaat
Пред 2 недели во ДМ во ГТЦ имаше само бр. 901и 902, а јас барав 903. Во ниеден друг ДМ не најдов. Во Космо во Сити мол ми рекоа дека добиле една пратка, се распродала и толку. Веднаш нека пише некој штом ке најде
Дава малце потемен тен, или само сјај? Јас сум многу бела, ама сакам малку и тен да даде, па се мислам за 903.
Дали хајлајтеров на Лореал може да се користи врз пудра? Ме интересира дали убаво се размачкува со прсти или изгледа флекаво.
поише е наменет за под пудра или микс со пудра мислам(од видеа што сум гледала како го користат) али текстурата е супер така што можеш и над пудра убаво да го размачкаш. иначе го земав во дм east gate пред два дена, имаат само нијанси 902 и 903 ако некоја го бара уште