Essence класичниот, не во туба. Има две нијанси, мене лично повеќе ми се допаѓа тој што е како шампањ боја, што не е со розев сјај.
Essence gimme glow или catrice more than glow. Иако изгледа преубаво, не е за светол тен. Го има во Дм. @♡☆♡ Имаат уште една нијанса blossom glow ама таа оди на розево ако си фан на такви хајлајтери.
од голден роуз тој што е во стик, розева нијанса. го користам можда 7-8 години и стварно никад ме нема разочарано. имам светол тен доста блед и овој баш природно ми стои. иако имам пробано и други секогаш го имам при рака пошо ми е сигурна опција
Да ми препорачате некој убав хајлајтер? Ги гледав овие tashlicious што ги имаше ставено па некој да сподели искуство.
Би ти го предложила хајлајтерот на Physicians Formula. Јас не користам хајлајтер, само го испробав, ама го имам бронзерот и имаат преубава формула. Баш како путер се блендаат на кожата.
Ги имам Catrice more than glow и Wet n wild mega glo. Catrice има покрупни светки и дава многу интензивен сјај на лицето. Wet n wild има поприроден сјај и многу убаво изгледа на лицето. Мене повеќе ми се допаѓа Wet n wild.
Фала ви женски @ana-sweet @fbaby @Elena1i, утре ќе одам имам и ваучер од ДМ па да го искористам таман