Јас имам еден од Аура ама не ми врши премногу работа и во последно време користам сенка. Т.е. првата сенка од палетата на Есенс All about roses и предобро изгледа.
Go barav ama nemozev da go najdam ako sakas aj stavi go linkot ,a drugite vo paleta kaj gi ima kaj nas i kolku se
Овие во палета ги има во ГТЦ во Голден Роуз продавницата и знам дека тоа со руменило бронзер и хајлајтер е поевтино околу 300 и нешто денари , а тоа со 3 хајлајтера е поскапо околу 700 денари Инаку да знаете , Мејкап револушн имаат и официјален сајт од каде што може да порачате гледам ја има и Македонија , поштарината е 6 евра па така да според мене се исплати ако порачате повеќе од еден производ еве го хајлајтерот што го бараш тука https://www.tambeauty.com/en/Makeup-Revolution-Highlighter---Golden-Lights/m-1412.aspx
@havai 123 нема проблем Да ти кажам , ако немав хајлајтер дома јас оваа палета ќе ја земев https://www.tambeauty.com/en/Makeup...ar-2---Blush-Bronze-and-Highlight/m-1372.aspx , вака ептен ми фаќа око , ама јас имам дома два , еден од една палета на Too faced и друг на NYX. Овој на NYX го имаш и во Скопје , ако си од Ск можеш да го ѕирнеш чини околу 700 денари од вое два што ги користам сум задоволна
E fala ti na predlog i mene mi izgleda primamlivo paletava ubava e a samo uste kazi mi poštarina kolku e si zimala nekogas od tuka
поштарината е 6 евра , не сум купувала од овој сајт , ама знам други што порачувале Мејкап револушн производи од овде
@havai 123 Па да ти кажам не сум приметила досега дали имало попусти, ама производите не им се скапи ,цените се реални
Da ama deka so postarina pa mislev da te prasam nekogas da ne imaat popust Osven toa sto im e besplatno za postarinana nad 60 evra
Девојки, имам едно прашање и ми треба мала помош. Ако хајлајтерот го нанесувам над пудрата, тогаш илуминаторот треба да го мешам заедно со пудрата и така да ставам? Или се става само едно, хајлајтер или илуминатор , не и двете одеднаш ? Незнам како се користи,а го имам на Аура. Пробав еднаш врз пудра на јаболчниците ама не ми се допаѓаше како изгледа. Имам сува кожа,ако значи тоа нешто. @koritsaki @Rose96 ?
Илуминаторот се става под пудрата, на местата кај што сакаш сјаен glowy ефект. За сува кожа е подобар тој отколку хајлајтерот, но се добива посуптилен ефект. Ако сакаш појако тогаш ќе ставиш и хајлајтер после пудрата.