Девојката во претходниот пост мислам за него пиша, инаку имаат продавница на ул. Максим Горки, побарај го таму
Имаше пишано за оној со бронзер и руменило, не за овој. Им ја знам продавницата но баш и не ме носи пат натаму, а и мислев дали некој го има и користено. Благодарам во секој случај extraordinary
девојки што мислите за бебешкава пудра што ја користат јутуберкиве како highligther при контуирање лице? На пр како за плави особи,јас при контуирање(бидејки сум многу бела) станувам некако потемна и стварно ми треба нешто мн посветло на некои делови за финиш.Мислам дека добра е идејава со бебешка пудра,иако е бела(баш како што треба да осветлува) при тоа упива.И колку чини?(немам досега никогаш користено бебешка пудра ) . Ете ви и видео како дејствува.Што мислите,дали да пробам со ова или пак да земам некој highlighter?
Оваа техника е baking, не highlighting/strobing. Highlighter се корисисти за добивање на сјај на лицето, како сликите погоре. ^ Инаку и јас сум гледала вакви видеа, еднаш и јас пробав со Бекутан бебешка пудра осветлува, но кожата под очите беше премногу сува, изгледаше катастрофа. За ова ти е потребна baking powder, иако сум слушала јутубери како се задоволни од бебешка пудра јас би купила baking powder.
Се извинувам ибрзав што дури сега приметив што и кај сум пишала Како и да е,јас и онака сува кожа имам уште тоа ако ми ја прави посува свршивме работа Штом е така ќе земам baking powder. Фала ти
Предлог за хајлајтер кој ќе даде седефаст изглед, а не како светкава сенка? И бојата да е повеќе како шампањ, не сребренката (ако убаво објаснив). Сакам поприродно да изгледа. И да не е над 300 ден.
http://www.goldenrose.com.tr/en/product/11/face-powder-mineral-terracotta-powder/1 Јас ги гледав овие во Голден роуз, околу 250 ден се и мислам дека даваат многу суптилен изглед и на допир се нежни, путерасти  не е баш хајлајтер ама може да послужи за таа намена
Девојки,како ги користите хајлајтерите во стик а без притоа да ја избришете пудрата? На Импала купив преубав розов хајлајтер во стик,ама кога ќе поминам со него ми се брише пудрата на тоа место и нечисто изгледа.
Јас почнав да го користам овој и сум многу задоволна, траен е, нема премногу светки, кремаст е и лесно се нанесува.
Да од таму е, веднаш го пробав и убав е едит: во живо е по изразит.. на слика не се гледа баш баш оти толку ми е убав тел