Ајде да видиме колку од нас ги обожаваат а кој не? Како ги носите, со туника одозгора или пак не? Јас лично ги обожавам, и мислам дека ке останат тренди подолго време одошто очекував претходно? Што мислите вие девојки??? А ги носам секако!!! И мошне често
ги обожавам на чисто многу често и ги носам со туника или подоглга блузичка и зимово често знам да ги носам со волнени греачи на нозете
Дааа,дефинитивно.Ги обожавам обичните,црни хеланки,а тие што се со светлечи ефекти ми изгледаат многу смешно
па не ги обожавам, ама знам понекогаш добра комбинација да направам со црни хеланки иако во последно време сум луда по дезенирани хулахопки....секогаш кога ќе излезам на шопинг не се враќам без барем 1 пар хулахопки......а што се однесува до хеланките што се светкави и оние едни незнам точно како се викаат, црни како најлон изгледаат сјајат ич не ми изгледаат убаво :mrgreen:
Си сакам хулахопки, во последно време само купувам некој дизајнирани Убаво стојат на пример: црно фустанче, впечатливи хулахопки и црни чизми/штикли
јаоооо тие последните со кремаста машничка ааааааааааааа многу се слатки а + чузмите ми се ист модел како на сликата само црни незнаев дека вака добро стојат искомбинирани епа може нешто слично да се проба :mrgreen:
за хулахопки сум манијак! Ги имам во сите можни бои, мада шо најмногу имам црни. А хеланки се супер работа, ама некако немам навика да купувам. Баш преска си мислев да одам и да си купам едни. Имам едни зелени еве вакви :mrgreen: ама нив само на лето ги носам и евентуално на пролет )
јас обожавам хеланки и ги носам у сите можни комбинации а инаку имам јас едни такви сто велите вие најлоснки и мене маш ми се убави ама само црните ги сакам друга боја не и си ги комбинирам со маички црни или бели и баш си ги сакам ама скеој има свој вкус
Носам со задоволство,и да ви кажам ми се допаѓа ова со хеланкиве,баш се практични,се чувствувам дотерана,и за излегување навечер и за низ чаршија.А најмногу сакам црни.
Helankite gi otkriv ovaa godina. Ne znaev deka ke mi stojat dobro,a koga uvidov deka se mnogu zgodni i prakticni....pocnav da si kupuvam.. Imam crni,sivi,pleteni,kratki,a ima i svetkavi i bas o.k stojat so mat crna tunika,barem mene mi stojat... Mislam deka se treba da se iskombinira i prila godi na licnosta.
ги обожавам откако излегоа на мода да ви кажам ретко носам фармерки или панталони постојано правам некои комбинации со хеланки ..мн удобно се чуствувам во нив пред се ..и ги имам во повеке бои црни ,црни со нитни ,сиви , бели итн ...а дизајнираните холохопки за вечерно излегување ми се топ,ги обожавам
mmmmm obozavam helanki i imam sekakvi od pamucni do svetkavi i neznam vise kakvi prosto gi obozavam i gi nosam sekako vo sekakva kombinacija
кожни хеланки сум пробала, ама не ми се допаѓа како ми стојат имам убави високи нозе, често ми ги фалат, ама кожни не сакам! а иначе си носам памучни преубави ми се.. обично ги комбинирам со туника или сукњичка сеедно.....
мене најслатко ми е комбинација црни хеланки со некоја слатка туника во светла боја за во зима и со чизмички ... Налето и на пролет не облекувам баш.А по хулахопки сум луда во секој дезен и комбинација и сукњички и фустани и поголги туники.За мерак!
Ах леле, цело време мислев дека темава е за Хулахопки! Затоа сум постирала такви слики Како и да е, видовте идеи Да ве прашам.. дали ги сакате кожните хеланки?