Јас па си купив фармерки што се тесни како хеланки на ластик се горе наместо патент имаат ластик број ХХЅ се и многу се удобни фармерки се,само дека на ластик се многу тесни и сите црти ги отцртуваат преубаво стојат
да не ги купи слуцајно од калиопе, онака матна боја како избледени, прасувам зс и јас ги имам истите и преубави се аги нацекаv на попуст за само 500ден. но не се тие какви сто барам сега, оние за кои мислам се бас хеланки, ама малце погруб, подебел материјал и така....
Не не јас од Теранова си ги купив последни беа од темносината боја тие во Калиопе не се баш слични на моиве, ги знам. И во Теранова имаше бледи бои ама не носам такви јас, овие се баш како хеланки тесни ептен а сепак фармерки и со цел изглед на фармерки
Обожавам хеланки,имам два пара само црни.Во план сум да купам уште еден.Сакам да купам и од оние со цветни дезени но немам претстава како би ги искомбинирала.Единствено не би носела кожни и оние што се како фармерки.
Премногу сакам да носам хеланки.Ги носам многу често. Облекувам хеланки за часот по dance и кога излегувам низ град за на кафе, за на шопинг и зимно време за вечерно излегување.Инаку летно време обично ги носам со мајци над и некогаш со мајци под газот Али гледам убаво да ги искомбинирам со се. Едноставно ги обожавам прекрасни се а и мн убаво стојат.
Не сум голем љубител на хеланки. Имам едни и многу ретко ги облакам. Ги комбинирам со фустанче или туника. Се ежам кога ќе видам низ град некое крупничко девојче да носи хеланки и тоа со кратка маичка. (без навреда )
Многу си ги сакам,некако многу удобно си се чувствувам во нив имам разни бои ама црните некако најмногу си ги носам.Не ми се допаѓа кога ќе видам некој како носи кратка блуза.Јас сакам да ги носам со некоја подолгичка што го покрива задникот
Многу сакам онакви хеланки со цветни дезени.Нокеска сонував како носела некоја типка а ја по неа сум одела,поточно по хеланките хахах
Ги обожавам новите цветни од Теранова, со едноставна долга маичка или рамбовка и балетанки...Совршена кафе комбинација
обожавам хеланки.. имам зеленкасти, црни , бели (не ги носам многу бидејки се проѕираат) , розеви и виолетови... значи летно време само хеланки носам премногу ми е топло а во нив ми е комотно а и не држат топло имам и кожни ретко ги носам амаа многууу убаво стојат...
Обожавам како стојат хеланки. Имам многу бои, ама најмногу носам црни. Имам обични црни и едни црни кои ги направив целите со засеци Исто сега најдов едни леопардски(Жолто-црни) па планирам да си ги носам
Си ги носам строго за по дома или за вежбање ,инаку не ми се вклопуваат во стилот . А пак ко ќе ги видам искомбинирани со туника , ми делува како женска верзија на Петар Пан , без навреда