Носам хеланки. Ме прават да се чувствувам посекси Ги носам за излегување со туники, сукњи а понекгаш и со блузи но малце подолги.
Кога трчам на кеј си носам хеланки со рамбовка,или друга маичка по кратки,а вака за искачање некогаш носам хеланки со убаво топче и штикли.
Ги носам и тоа често. Најчесто со туника или блуза подолга (а ако е подолга е уствари блуза, ама нема везе битно напишав). А често ги носам и за вежбање, со маица...
Не носам хеланки. Не ми се свиѓаат ич. Порано како помала може со туники, ама сега не. Само во зима кога ми е многу ладно
многу често си ги носам.. кога трчам. на физичко, по дома (речиси секогаш), за искачање најчесто си нносам со хеланки нешто подолго што покрива некаде минимум половина задник а во зима под се што носам ме топлат многу ми се убави и ја истакнуваат линијата на телото
Ммм ги обожава хеланките. Многу често ги носам,пречесто. Ги комбинирам со подолги спортски блузи,со кошулки на патики или сандали. Вечен нека е тој што ги измисли.
^ и кај мене е истото не би се осмелила да излезам само по хелчанки се чувствувам како по хулахопки да шетам, ги носам мн ретко и не ми се нeшто wooow
Сега баш во моментов сум во хеланки . Па и не сум им некој фан, имам црни обични, и едни маслинести, ама тие не ги носам . Вака за по дома, за низ населба шетање ги носам, со некоја подолга маичка (може и со пократка, ако немам подолга да облечам.) Ама оние зејтиносанине не ги сакам, сељачки ме се некако .
Многу сакам хеланки.Имам неколку пара.И сега во моментот носам 3/4,бели.Ги комбинирам со подолги маици(како сега) и туники.
http://www.google.com/imgres?q=cut+tigh ... 29,r:0,s:0 dali znae nekoj kade moze da se najdat vakvi helanki so pravi linii ?
Обожавам хелани. Многу добра работа вршат.Особено кога многу студи, под фармерка или пантолона. Кој ќе знае дека ги носиш. А инаку, ги носам со туники, шорцеви, суќни, маици подолги. Имам посебни за вежбање
Провери во Пенти. Имаше едно време во Теранова - оди види,можеби има нешто останато. Иначе обожавам хеланки и зимно време само тоа носам.