Па добро повеќе девојќи имаат ставано тука и хулахопки.. сакав да ставам повеќе слики и од хеланки, но ограничено е.. Еве неколку за да не ме тепаш..
Јас да ви кажам ги обожувам хеланките бидејќи многу полесно се осеќам во нив и многу често ги носам обично носам црни ги носам на туника џемпер со чизмички
Ги обожавам, само не ги носам на школо. За дома, кај другарка, по град, свечености, тука се кога фармерките не се. За смешните, светкави, како кеси и сл едно големо не. Обични црни - .
Па носам понекогаш хеланки, не дека не ги сакам, ама не ги обожавам баш и не купувам редовно. Инаку интересни ми се и обично ги носам со туника или со некоја малку подолга блуза. Ги имам црни, бели, малце потемно зелени .. и да, повеќе ги носам во лето. Во Зима си ги носам со чизмички зашо убаво изгледа За хулахопки имам различни во различни бои, со интересни дезени итн. Во Зима си носам од тие подебелите, за топло да ми држат.
Не сум којзнае колкав љубител ама носам понекогаш. Најчесто со туника... Овој модел мислам дека е рачна изработка ама и добар е.
Имам вакви, леопардски . Црни и цели што се со монистри, обични во сите бои, и хеланки како фаремарки што се, мислам дека ги знаете
Носам хеланки, ги сакам, удобни ми се.. Меѓутоа сакам добро да ги искомбинирам и никогаш не сум носела само со блуза до половина и после хеланки... Вчера приметив две девојки и многу невкусно ми делуваше.. Тангите им се познаваа.. Навистина не убаво за око..
Хеланките ми се дел од гардеробата. Ги обожавам имам многу нај многу имам црни.. имам и виолетови, сини.. Нај удобно ми е во хеланки.
Порано носев само под фармерки, али окткако ослабнав летово и откако се стегнав малку почнав да носам и јас хеланки и доста ми е пријатно во нив
Сакам,и носам али со подолги маички,или туники...Така изгледа поубаво и повкусно,не сакам многу нападни ствари и да изгледаат вулгарно.
Хеланките ги обожавам.Во нив се чувствувам многу удобно и модерно.Ги носам со подолга туника,не сакам да ги носам со пократка блузичка , затоа што ми изгледа малку невкусно и грдо.Лесно се комбинираат , ги носам речиси во секое годишно време. Не ги сакам тие светкавите и кожните.Ги сакам црни или бели , или некогаш носам во боја со некое туниче .