Луѓееее многу ке ви бидам благодарна ако ми кажетеее на кое местоо имаааа убавиии хеланкиии, амааа не обичнииии црнииии.. да има нешо на нив,знаете какви сеа ко шо носат сите се надевам некој знаеее каде можам да најдам ) <3
Хеланките ми се замена за тренерки за по дома, богами и за пижами. Ми донесоа на поклон едни многу убави со цветен дезен и ги утепав од носење - во комбинација со термо чорапчиња се осеќам ко мачорче, ма плишано мече бе! Сакам да си земам и анимал принт, за почеток за по дома. Не знам зошто, ама не би се осудила да излезам по хеланки, барем не сеуште.
Ги носам. Имам мало напрчено газенце, па некогаш ги носам и со кратка блуза, немора долга. Ги обожавам.
Ги обожавам хеланките. Обично ги носам со туника, а со блуза никако, не ми се допаѓа блуза и на доле хеланки. Во нив се чуствувам удобно и ослободено.
Па носам хеланки ама не многу често. Најчесто ги носам со туника, подолга маичка или пак со подолга кошула
Скоро воопшто не носам хеланки зошто мислам дека тие се само за луѓе со слаби нозе, а јас не сум една од тие луѓе.Порано ги носев, имав црни и сиви и секогаш ги носев со туники.Сега кога ги гледам девојките низ град како шетаат по хеланки и кратки маички ми е многу невкусно.Колку и да сте слаби или згодни и сакате да го покажете тоа, стварно е смешно кога се се оцртува преку хеланките.Овие со анимал принтот би сакала да ги пробам, ама здравје, да ослабеме малце, па после
ОБoЖABAM хеланки , ги имам во повеке бои , и ги комбинирам различно , во последно време ги носам со кратка маичка , много е секси , а па и задникот го истакнуваат што е најважно
Носам хеланки но со некоја подолга туника или блуза а инаку слаба сум , но сепак не се чувствувам удобно да излезам од дома на хеланки и кратка блуза маица што и да е .Ипак ова е мое мислење
Хеланки.. Не баш најубавото парче облека. Но, секако имам црни и ги носам единствено кога спортувам, затоа што инаку глупи ми се со долга маица, и глупо изгледа со кратка.
Ретко носам хеланки.Имам едни црни и едни со цветови и со туники ги комбинирам. Многу ми е невкусно кога ке видам хеланки со кратка маица
сакам и носам хеланки убаво ми ги кажува нозете али сепак не ги сакам оние како ги викат што ке ми ја црта секоја линија од нозете не ми се допајгат таквите хеланки како лепак на мене
За зима-хеланки, некоја широка блуза, чизми и уживај. (под тие хеланки други хеланки ) За лето-хеланки и некоја долга маичка, рамбовка, уатевр, балетанки и уживај. Не се откажувам од хеланки во ниедно време. Не ми се допаѓаат тие со анимал принт, цветен принт-можеби, но тие што ги имам се еднобојни.
Многу често носам. Во зима носам обични со високи чизми и туника или слично. А во други годишни времиња носам и со пократки блузи, на патики, сандали и слично но не скроз обични хеланки