https://www.facebook.com/pages/Butik-GL ... 98?fref=ts пробај овде јас си купив прекрасни хеланки за 250 ден.
Најдов една хрватска страна за хеланки на фејсбук, абе какви има, никогаш да не облечеш нешто друго освен хеланки Вршат и достава, ама кога ќе пресметам се испаѓа дека треба 50 евра да ги платам Спојлер
Од ова поудобно нема. Јас ги обожавам. Имам неколку и душата им ја вадам, комотни се, не стегаат, милини црни и со се можат да се комбинираат
. ..живот не можам да замислам без хеланки....уназад 10 години се главен дел од мојот гардероб...и во корист на линијата си носам маици или туники да ме покриваат така да цело време се осеќам кул..
некаде во скопје интересни хеланки за летово.Овие погоре ми се некако како за на зима.Јас сакам лесни летни шарени да најдам,
јас многу ги сакам, особено оние со американското знаме и тие црно-белите со риги со туника, а може и со обична блузичка
Омилен дел од облеката ми се хеланки пола шкаф ми е полн со хеланки во разни бои,светлуцави,тигрести,во шари и други триста чуда
kako bre devojki gi kombinirate tie cvetnite...majka mi otishla go krenala cel butik kaj zeleno i sgea imam vo site mozni dezeni ama nikako ne mozam da gi vklopam so bilo sto?? help
Имам црни и плави како хеланка-пантолона и уште едни од sara fashion како фармерки (мн се убави) за 220 ден мислам дека беа нешто вака само без имитација на искинато
Не ги сакам и затоа не ги ни носам . Само еднаш облеков за вежбање и толку беше иако се лесни удобни... мислам дека на мене не стојат убаво дека премногу слаба сум била , и затоа никогаш не сум облекла
неее во скопје ги има сигурно...али д имаат фб профил пиши бутик глоу ке ти искочи т5акво со жолто тие се ) провери таму може и вршат достава по градовите ....