Па вака го порачав чајот кај го чекав две недели немале време да ми го пратат блааа блааа али коа го видов кутивчето се разочарав и реков ова ке го испијам да не бидат бадијала дадени парите ама уште нешто од таму да нарачам нема шанси ... Ми дадоа и програма за исхрана па исхраната си нема блаѓе везе , сама си водам мн поздрав ред на исхрана и мн поздрава исхрана внесувам , се , се тоа хемиј ќе ми казе некој на природна база нема грешка ... Поздрав
Од целата дискусија тука околу Herbalife само еднаш прочитав дека производите помогнале во отстранување на акните и проблеми со кожата.Имам 30 год. и проблеми со акни имам уште од петто одделение.Секакви производи ,креми,препарати, маски на природна база, режими на исхрана и сл. сум пробала, сум била на дерматолози; ме праќале да проверам крв, хормони,јајници и што ти не.Се ми било во ред , и на крај само ќе ми кажат;од стрес ти е .Дали некој има позитивно искуство со шејкот на Herbalife во отстранување на акните?Исто слушнав дека девојки што имале болен менструален циклус, исто така шејкот им помогнал.Мене ме интересира ова, значи доколку навистина помага шејкот за овие работи, јас сум спремна да почнам да го користам.Во спротивно не ме интересира толку многу за слабеење.Ве молам за инфорамции .
хербалајф се користи до крајот на живот..ако почнуваш да ги користиш..дека ако ги прекинеш..Ќе ја вратиш килажата 100%
Dali znaete nekoj distributer za herbalife od Kumanovo?Jas se javiv pred mesec dena na nivniot tel broj sto e daden na sajtot i mi rekoa ke me kontaktira nekoj ,no pomina tolku vreme i nikoj ne se javi,,ako imate nekoj broj od nekoj distributer ve molam pisete mi
Која е цената на хербалајф шејковите и чаевите (количина потребна за еден месец) ? Може некој да ми каже подетално?
Хербалајф е фирма што тоне. Моите порано пиеја од шејковите и ништо добро не видоа од нив. Прочитајте малце по амерички форуми и ќе видите дека фирмава стварно не ја бива. Тука кај нас ни продаваат муда за бубрези. сто како што е и причата со Топ Шоп, Орифлејм..На амерички пазар овие фирми не успеваат, а и на глобален на појаките пазари. Али тука кај нас и ѓубре да продаваат, ќе го продадат. Кај нас гледаат само да купат, а не гледаат што купуваат. Таков ни е навикнат народот. Ако сакате да ослабете не ви треба Хербалајф. Само орбитрек и здрава исхрана.
За кожата Хербалифе ја нуди скин козметиката која е врв моментално. Шејкот е заменски оброк на утро како појадок, кој што го храни организмот, му дава енергија до 2 часа, после нормално доаѓа ручек
Здраво, дали сеуште сте заинтересирани за програмите на Хербалајф? Сега го видов вашиот пост, дали можам да ви помогнам?
Јас редовно го пијам шејкот, работата е што ако не се воздржуваш на исхраната ни диетата на Жан Митрев не ти помага
Има многу луѓе кои недоволно,невистинито или неправилно се информирани околу концептот на Хербалајф.Ако некој е заинтересиран да дознае нешто повеќе за тоа што е всушност компанијата Хербалајф нека ми се обрати во пп,исто така и за нарачки.
Здраво вчера ги добив на поклон шејкот,чајот и растителните влакна, па сега незнам како треба да го пијам чајот и како да ги земам растителните влакна,дали некој има користено и како треба да ги користам ви благодарам многу