Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хербалајф (Herbalife)

Дискусија во 'Диети' започната од sugar.nn, 10 октомври 2010.

1. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.327
    Допаѓања:
    18.222
    Е баш имам познаници кои се мафтаат со ова и привлекуваат муштерии, така да, знам што е и како е. :D

На nyny, mizerija и joy1 им се допаѓа ова.
  2. Dorraa

Dorraa Нов член

Се зачлени на:
    3 август 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    5
    фирмата има план за следните 20год така да неможат ништо против неа,намерно беше таа изјава за да немаат клиенти,но ние цврство стоиме зад HERBALIFE и му веруваме

3. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Се убаво кажа. Само со здрава и разновидна храна како и доволна физичка активност следствено доаѓа доброто здравје. Хербалајв и останатите слични на нив се само лажи пара. Многу јасно дека тие што работат со тоа ќе убедуваат и развлекуваат орле зорле.

На nyny му/ѝ се допаѓа ова.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Ајде да се обидам да објаснам повторно.
    Секој работен ден ми поминуваше со обилен доручек, дали бурек, симит, хамбургер и да не набројувам..откако почнав со ХЛ и ги осетив позитивните страни( како на џебот така и на здравјето) а пред да почнам да го конзумирам бев скептик исто како некои од тука членови, напаѓав непотврдено и безразлог, искрено да ви кажам дека некоја сијаличка како да ми се запали и си реков -аман жено што дозволи вака да излезеш од колосек, ајде да почнеме да работиме на себе, за свое здравје....дава мотивација, дава ситост, заштедувате пари....Отидов на одмор 10 дена и го прекинав шејкот но доручекот ми беше на салати, овошје, буквално си внимавав колку и што јадам...ако сакав сладолед после ручек да се почастам тогаш гледав да намалам од лебот....
    Немам намера да го рекламирам Херба Лајф, сакав само моето задоволство од успехот да го споделам и кога ке го прекинам да пијам, сигурно дека нема да се вратам повторно на четврт бурек, може некогаш од мерак ама осмина...го препорачувам на секој што сака да ослабне а не сака да држи пишани диети туку само да намали од вообичаената исхрана.

На Scorpio87 и Victorian им се допаѓа ова.
  5. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    а која е разликата помегу хербалајб и хербаваст

6. ToksycznaReakcja

ToksycznaReakcja Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2016
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    1.984
    Кога ќе престанеш да го пиеш шејкот , мораш да си гладуваш.
    Јас познавам луѓе што дале пари за ова чудо , и биле презадоволни од слабеењето , но потоа јадејќи нормално без шејкот качуваат 5 килограми за една недела.
    Значи ако сакате јадете по 3 бурека на ден, цела недела,нема да успеете да качите ни 3 килограми.
    Зборувам за 3 килограми маснотии во телото, не водна килажа.
    Дебелеењето со храна не оди ТАКА.
    Ама со шејкови , апчиња си добивате гратис јо-јо ефект, и како екстра понуда можно е и некое хормонално пореметување.
    Целта на сите препарати за слабеење им е денес да те направат зависник, да ти исперат мозок, и да им бидеш редовен купувач да им полниш џеб.
    Со тие 1500-2000 денари што ќе ги давам за шејкот на секои 20 дена, јас можам да си купам изобилство на здрава храна и да си направам домашен шејк во блендер.

На GirlLove, Pamela Daisy, mizerija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Изгледа ќе треба да побарам некоја награда од компанијата Херба Лајф за моите пофалби и препораки што ги давам..хахххааа..се шалам.
    Прво ќе мора да те прашам какво е тоа нормално јадење од кое качувш првата недела 5 кгр. научна фантастика или просто кажано, ненормална појава или нездрава недела.
    Втора работа е што со 1700 ден можеш да си приуштиш здрав доручек или вечера ако сакаш брзо слабеење и ручек, значи сама ке си одредиш како тебе ти одговара икој оброк ке го замениш со ХЛ..ете на пр.јас само доручекот га заменив и со мојов начин на користење јас сум у финансиски ќар оти ми траеше месец и половина..Па сега рачунај математика.

На Scorpio87 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ToksycznaReakcja

ToksycznaReakcja Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2016
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    1.984
    Ти немаш желудник огромен за денеска да внесеш премногу храна и да се здебелиш, и да сакаш.
    Дебелеењето не е лесно исто како што не е ни слабеењето.
    Но доколку има некој проблем , телото само си препознава доволно е паметно и не прашува за мислење.
    Знае кога се работи за гладување, и ти дава сигнали на главоболки и слично.
    Ја сум користела Хербалајф за да ја зголемам мојата мускулна маса, и не бев задоволна од резултатите.
    Често тера на мокрење едноставно те дехридрира, ти ја исфрла водата од телото, а за стомачните болки да не зборувам.
    Немам намера да го грдам производов , и тебе да ти наметнувам или сменам мислење , но мојата математика е што многу повеќе храна можам да купам за 1700 денари и цел 1 месец јас да се ранам и семејството, а и животот не ти гарантира секогаш добра финансиска состојба па тогаш сигурно поисплатливо би ти било да купиш кило банани отколку шејк.
    Пак ќе кажам ова е мое лично мислење што немам доверба во препарати за слабеење како Хербалајф.
    Ако си ти задоволна од резултатите на шејков продолжи да го пиеш и споделувај свои искуства со оние што го користат или пак се заинтересирани за производот.:)

Последна измена: 4 август 2016
    На buba4e89 и mizerija им се допаѓа ова.
  9. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Во ред е, го ценам твоето мислење ама морам да кажам дека после толку години и после толку поминати години со пријатели кои го користеле препаратов...ТИ СИ ПРВАТА ОСОБА СО ТАКВИ КОНТРАИНДИКАЦИИ..и се разбира штом е така, воопшто немој да ризикуваш.:)
    Поздрав

На ToksycznaReakcja му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.028
    Допаѓања:
    5.912
    Ако може @baba Rada да ме контактира во лп (јас не можам), би сакала да ми објасни малку подетално за хербалајф. После толку диети и вежби спремна сум да го пробам и ова чудо :)

На Oscar Lady и ***nekoja*** им се допаѓа ова.
  11. mizerija

mizerija Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2016
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    68
    Хербалајф не е решение за слабеење и џабе фрлени пари.3600 денари на секои 20 дена е многу,а каде е храната што треба да се купува за диетата со Хербалајф?Не се занесувајте,како може да е одлично кога не е?Све е прашок/хемикалии штетни за самиот организам.Трајно е слабеењето со помалку јадење леб,грицки и благи работи отколку со овој прашок.

На GirlLove, nyny, Blondie.18 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. betidule

betidule Нов член

Се зачлени на:
    6 август 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Zdravo feminki...jas go imam sheikot od vanila na herbalajf i dva pati piev pa sega eve go vo kujna stoi ne sum go pipnala eden mesec moze...ubav e nema zbor ama treba golema volja i dva pati na den da se pie...go preporacuvam ubav e a so golema volja ke imate rezultat inace ne e eftin 2300 den.e....pozzz i so sreka

13. lepa.milena

lepa.milena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    161
    Јас бев на програма на хл и симнав 15 кг за три месеци, без некоја физичка активност и строгост. После подолго време ги вратив килограмите, но не зашто престанав да примам хл, туку ги вратив старите лоши навики во исхраната. Кога бев на програма, не само сто пиев шејк за појадок и вечера, конзумирав и здрава храна. А еве го и програмот во слика и пак ќе почнам со истиот режим

Прикачени фајлови:

На baba Rada и betidule им се допаѓа ова.
  14. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Не мораш два пати да го пиеш, замени било кој оброк и ке има резултати..јас само за доручек го употребувам и тоа со обична вода.

На betidule му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Deadhalf

Deadhalf Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    65
    decki znae li nekoj kolku pari se cokolatcata i cajot?

16. Dorraa

Dorraa Нов член

Се зачлени на:
    3 август 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    5
    cokoladcata se 600 a cajot mislam 1200

На the drummer му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dorraa

Dorraa Нов член

Се зачлени на:
    3 август 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    5
    ama jas imam popust i poevtino mi e mene

18. allaround

allaround Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    1.572
    А каде може да се набави ?

19. Blondie.18

Blondie.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2016
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    87
    Јас не верувам на хербалајф прво од проста причина што јас ако јадам здрава храна и ако внимавам што внесувам ќе ослабам (а ослабив) и без да користам од тие производи. Тоа е факт.
    Вие што сте ослабеле од хербалајф всушност не сте ослабеле од нив туку од тоа што сте внимавале што јадете и како јадете! тоа е мое мислење

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  20. allaround

allaround Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    1.572
    ^^ Па јасно е тоа. Причината зошт јас сакам да земам од милкшејкот на Хербалајф е тоа што неможам наутро постојано мусли да јадам а немам време за нешто повеќе да направам. :D