Здраво, мене ме интересира кремата за лице од HL, пола година веќе имам проблеми со исфрленост на лицето, и имам масна кожа. Колку добро се покажала доколку некој ја користел?
Може ли да ми каже некој дали е во ред да се пијат Herbalife шејкови дури доиш? Дали е штетно за бебето, и да не го намалува млекото. Би сакала барем еден оброк да заменам со шејк.
Девојки јас го почнав 4 дена еве веќе и сум - 2 цм заменувам доручек и вечера и ич ич немам апетит не ми се јаде а и чајот го зедов екстра е ни кафе не пијам веќе немам потреба
Koristis herbalife sejk i zamenuvas dorucek i vecera so nego i plus caj? Kolku pari e cajot? Za slabeenje e ili...?
Pa zavisi od toa sto sakate da postignete mene taka mi kazaa za sekogo bilo razlicno...okolu 3600 mene me fati caj i sejk I da, zamenuvam dorucek i vecera treba ama ne veceram poso ne mi se jade voopsto nemam apetit, so toa odi i licen trener od herbalife so koj ke bidete postojano vo kontakt i ke ve sledi sto i kako pravite... Mene deckovo navistina mi se pogodi mi obrnuva vnimanie, mislam deka mi e golema podska bez nego ne bi uspeala pozz
Здраво, јас користам пилинг за лице, маска од глина и нане и цитрусен гел за чистење.Имам мрсна кожа, претходно и мали акни и флеки од истите.Полека но сигурно настапуваат резултатите.Маската е погодна за регулирање на маснотијата, а пилингот е збогатен со витамин Ц кој е клучен за ревитализирање на тенот.Се надевам ти помогнав
Здраво . Дали може некој да ми каже дали шејкот од хербалајф има некое негативно влијание околу бременост и плодност? Ви благодарам
2200.00 2200.00 NEMA. Jas go koristam veke 6 godini. Koga go koristev najintenzivno ostanav bremena, koruatev cela bremenost zaedno so Herbalife multivitamini i omega i ne koristev drugi suplementi za bremeni (toa bese cisto moja odluka) rodic zdravo pravo dete. Koristev vo tekot na celo doenje i deteto super napreduvase. I posle so soodvetna programa si go vrativ staroto telo. Sega se spremam za vtoro dete