pred dva dena mi stignaa i sejkot i cajot,imav nekoja zelba da gi probam i niv pa sega ke vidime dali i kolku ke ima rezultati
cenite varirale sekoj mesec,jas dvete gi zedov za 3636 den ovoj mesec mislam taa e cenata.pravilata se cajot da se pie nautro i/ili pred trening -vezabnje a sejkot e zamena za pojadok dokolku sakas da odrzis optimalna tezina i vecera dokolku sakas da oslabis
Го пиев ...чајот е супер ама шејкот не би рекла дека е баш на природна база и нз што како шо прават филмови дека е
Чиста превара е.Другарка 2 години пиеше од шејкот.Ни кг не симна а јадеше се како што треба и со исхрана и со се.
не е можно. Ако вежбала нормално дека килажата не се менува симнува сало качува мускулна маса. Не гледајте бројки. Јас 2 месеци користев и во обем ослабев со -10 цм. Ама никогаш не се качив на вага. можеби не е на природна база ама има доста важни нутриривни вредности.
Хербалајф е само маркетинг и никакви резултати. Л карнетин крал на топачите и нај безбеден и се носи дирекно од фабриката од америка biotech usa. Внимавајте што пиете пошто се внесува вонас внатре.
Секој си има свое размислување и свој начин на кој бара да си го реши проблемот... Мене животот во потполно нова насока ми тргна откако почнав да користав хербалајф, почнувајќи од губење на вишокот килограми , па се до зголемување концентрација, зголрмување енергија, губење на неподносливите менструални болки(пиев кетонал форте) и уштр нешто што ми е мн важно со користење и на козметичкитр производи си овозможив да имам лице без акни и излегувањето брз шминка да ми е задоволство а не срам и да ја пензионирам пудрата. Имав и среќа да дистрибутерот и менторот од кој нарачувам се луѓе на место кои ти даваат подршка и мотивација. Самиот хербалајф ти овозможува бесплатно да добиеш информации, body scan , велнес анализа и програма на исхрана,бесплатно вежбање со искусни велнес тренери како и пробен неделен пакет за да се увериш во ефикасноста а ги плаќаш само производите што реално не се ефтини ама ако направиш математика колку пари во месец би дала за вежбање во теретана и за здрава исхрана дури и поскапо ќе ти е.. Не сакам јавно да оставам контакти од луѓето ама секој што е заинтересиран без разлика дали за информации, производи или само за да ги искористи бесплатните можности нека ми се обрати, поздрав.
мене чајот ми помогна многу во регулирање на нискиот притисок посебно налето кога не се поднесува жештината
предобар е, дава енергија, забрзува метаболизам, заменува кафе ! Можам да ти дадам повеќе совети околу производите на Хербалајф
jas go imam koristeno herbalife 1 godina i uste go koristam jas nikogas ne bi poveruvala deka nekoj produkt tolku dobro bi rabotel jas imav mnogu kilogrami za moi godini i resiv da pocnam so herbalife oslabev 30 kg sega go konzumiram sejkot samo za dorucek skapi im se produktite megjutoa stvarno ima premnogu rezultati ne samo fizicki pravev krvna slika sekoj mesec se mi se podobruvase i od vnatre mastite sekerot sve se simna i sega si vnimavam ao ishrana i go konzumiram za pojadok treba vreme za ovoj produkt da deluva nemoze za nekolku meseci
pa nekoj imase pisano go koristev nekolku meseci i ne vidov golemi rezultati a jas sakav da kazam deka za sve treba vreme
Јас го користев шејкот и чајот ама се здебелив и тие килограми што ги здебелив не можам да ги вратам. Не го препорачувам шејкот за слабеење.