Здраво, дали го продадовте шејкот и која е цената ако не го имате продадено. Инаку сум нова во ова, еве недела и пол сум со херба лајв и можам да кажам дека се чувствувам полесно, немам надуеност и имам изгубено некој сантим( не се мерам). Се на се супер ми е.
Херба лајв ти е полн со ефедрин, клен и зелен чај. Тие шо ги продават се со над 100кг. Ако беше толку добар, прво произведувачот ќе ослабнеше од херба.
Дали некој ја има програмата за исхрана што ја даваат во хербајалф. Јас пред неколку години ги користев нивните производи, но лидтата сум ја фрлила. Знам дека за доручек го пиев шејкот за ужина јадев по 50 гр јаткасти плодови и за вечера месо и салата. Но, за ручек не ми текнува што беше понудено дека може да се јаде
Секој од тие што ги го продаваат продуктот самите си прават програма као што ќе им текне. Не мислам дека има стандардна програма Поентата е еден оброк да го замениш со шејк и со тоа да си во калориски дефицит...
Зависи која ти е целта. Протеини, аминокиселини, гејнери, и витамини или минерали (во било каков облик).
Калориски дефицит и повеќе движење или вежбање. Калорискиот дефицит може да го постигнеш на многу начини, сите се со намалување на количината или одреден вид на храна. Во стилот на Хербалајф, тоа би изгледало да купиш протеини во прав и да си правиш Милкшејк на местото на еден оброк (пример доручек). Пример, 30г. протеини, 1 банана или др овошје, неколку лажици чиа или ленено семе, мед...или други слични комбинации.
Jas go koristam herbalajv 2 godini. Super mi e i ne planiram da se otkazam. Ako nekoj nesto go interesira neka me prasa ke mu odgovoram.
Moze da mi preporacas dobar protein sto ima golema koncentracija vo nego,ima mnogu ne znam kakov da zemam?