Jas za pocetok zemav sejk i cajot i za mesec dena izgubiv 6kg i 20 cm vo obem sto sum prezadovolna i se cuvstvuvam podobro polna so energija mnogu sum zadovolna i ke prodolzam da gi koristam proizvodite na Herbalife. Cena na sejkot e 2200 a na cajot 1400. Imas i clenski paket kade mozes da gi zemas proizvodite na 25% popust. Dokolku si zainteresirana pisi vo poraka ke ti objasnam sto treba. Ako sakas da probas so Herbalife proozvodi kontaktiraj me vo poraka ke ti dadam i plan na ishrana sto i kako treba. Pozdrav
Sto bi mi preporacale za pocetok za slabeenje? *i po kolku vreme. moze da se vidi razlika vo obem i slicno
Zdravo. Dali ima nekoj sto e clen na herbalife, da prodava za 2000 den shejkot? Znam deka clenovite imaat po 30% popust pa mislev da ne ima nekoj
100€ со тоа што добиваш шејкер,мерица и материјали за работа и еден ШЕЈК ОД ВАНИЛА. Треба да зачленуваш други под тебе за да имаш 25%.
Beß Beše 2600 ama mislam deka e poskapeno za nekoj denar...Ke ima pak poskapyvanje ovoj mesec...So členstvoto dobivate traen popust od 25% i ne vi e zadolžitelno da začlenuvate pod vas dokilku ne sakate...sepak ubavo bi bilo...dobro se zarabotuva...
Neznam samo cajot kakov efekt dava. Jas so sejk, caj i aloe za mesec dena 5kg. Sejkot menuva eden obrok, dorucek.
Dali znae nekoj da mi kaze dokolku nekoe vreme ne pravam naracki vo Herbalife dali se plaka clanarina godisna i kolku e?
Dokolku saka nekoja da poraca od Herbalife I da ima prekrasni rezultati neka mi se obrati za poracka.