Нема ништо да ти се деси. Фитоестрогени има и во морковот, јаболката, гравот и еден куп друга храна. Процесирана храна не е канцерогена сама по себе, ризикот од рак зависи од количината во која се конзумира (односно од количината на "канцерогените" елементи) односно целокупниот начин и стил на живот. Дека Хербалајф не вреди за парите е точно. Ама дека ќе добиеш рак затоа што си пиела еден месец - не.
Еве едно мое поинакво искуство со Хербалајф, во текот на бременоста накачив преголема килажа, после тоа симнав килограми, но не бев сеуште задоволна, пробав со нутриционист,вежби, кето диети, се и сешто… апсолутно НИКАКОВ резултат(привремен). Сосема неочекувано и случајно имав разговор со моја блиска пријателка за Хербалајф која и таа самата го користи и веќе е на повисоко ниво, 10кг ослабена и два конфекциски броеви☺️ решив да сослушам иако бев песимистички настоена поради претходните обиди но сосем спротивното се случи, станав член и јас, призводите ги купувам поевтино, заработувам, а замислете успеав да го сменам потполно начинот на живот со нивните шејкови и чаеви кои премногу ми помогнаа, ослабев и сеуште работам на мојата килажа.Но се чувствувам полна со енергија како никогаш до сега.☺️⚡️
Од храна и шејкови не се слабее. Од дефицит на калории се слабее. Купи си чај од Подравка од 40 денари ист ефект ќе имаш.
Сепак секој со свое искуство, имам се испобано а поготово тие поевтини варијанти. Поздрав и секое добро☺️