Хигиена кај машки бебиња

Дискусија во 'Бебе' започната од mama.23, 29 јуни 2012.

1. Marsi*

Marsi* Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2023
    Пораки:
    858
    Допаѓања:
    1.179
    Штом оди до пола добро си е, како што пиша членката погоре кога ќе дојде време сам ќе си го отвори.:)

Лошо е пример како кај нас што беше, значи воопшто не се отвараше.
    Вишок кожа фимоза и мораше интервенција.
    Инаку и јас не го отварав воопшто, живеевме Данска и не препорачуваа да се пипа.

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.293
    Допаѓања:
    27.397
    Немал мала досега никаква, ниту инфекции ни ништо. Баш до пола се отвара и толку. Нема вишок кожа.

Еднаш го носев на уролог, ми рече до 10 год ако не си го отвори, ќе мора на хирург.

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. maremarence

maremarence Активен член

Се зачлени на:
    1 декември 2024
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    86
    Zdravo na site.
    Sakav da prasam, moeto bebe ima sega 6 meseci, koga bevme minatiot pat na pedijatar, doktorkata rece ova tesko deka do 1 godina ke se otvori, dali mu go otvaras na sekoe banjanje, rekov da, kolku sto dozvoluva sostojbata ne mnogu na sila, i rece deka imal vnatresno kako topce toa tesko da iskoci niz ovoj otvor ama aj ke pocekame do 1 godinka pa ako ne da se prati na intervencija.
    E sega bebevo pocna periodov mnogu da si go fakja i da go tegne so sila so dvete racinja,na sekoe menuvanje pampers se borime da ne go fakja pa se nervira ako ne go fati, ajde mu dozvoluvam da go fati i se smiruva, dali go cesha si vikam ne znam, i nekogas znae i preku pampers da se fakja ama nemoze, edvaj ceka da e golo i tamo mu odat raceve, vaka ne place raspolozen e, dali e nekoj period pa mu e interesno ili dali da odam na urolog ne znam, imam zakazano za petok i sega ne znam dali da odam ili da pocekam do 1 godinka… Ve molam za mislenje.
    Vi blagodaram

4. Mimmi39

Mimmi39 Популарен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2017
    Пораки:
    2.656
    Допаѓања:
    5.148
    Штом имаш закажано, одете.

На maremarence му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lady*Bug

Lady*Bug Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2017
    Пораки:
    1.548
    Допаѓања:
    5.189
    И јас мислам да одите. Искрено на 6 месечно бебе да му е интересно да си го фаќа ми е малку чудно, сепак прашајте стручно лице за мислење бар да сте мирни.

На maremarence му/ѝ се допаѓа ова.