1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хипермаркетот Карфур - Carrefour

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Snow-Queen, 6 октомври 2012.

1. bubuce

bubuce Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    35
    Карфур беше полн само првите недели,сега некако замре,слаба атмосфера,а цените повисоки и од други супермаркети.
    Свако чудо за три дана.
    Видовме-помина.

2. m.m.5

m.m.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    8
    Го фалеа,го рекламираа хипер, абе да ... верото во веро центарот е по големина исто а и по снабденост. Значи нема ништо посебно освен неколку производи од нивната марка. очекував повеќе ,но изгледа за наш стандард толку е

3. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    На новата промоција што трае од вчера (до 7ми декември ми се чини), има перничиња за по 80 денари.
    Земајте по една количка, па бирајте и комбинирајте според домашниот ентериер :)

4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980
    Треба да има вакви хипермаркети во секој поголем град :) А и секогаш даваат попусти на некои производи,секогаш се менуваат.

5. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Се наоѓаат евтини и корисни работи...
    Би требало вакви маркети да има и во другите градови во државава :)

6. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Прашав и во темата за трговскиот, но тука посоодветно е некако....каталог се наоѓа низ нетов?

7. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.093
    Допаѓања:
    258.408
    Он-лајн каталог мислам немаат, но дали некоја знае дали ги имаат во маркетот тенџерињата што се на насловната на каталогот? Сет од 6 парчиња за 899ден.

8. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.202
    Допаѓања:
    4.246
    Имам впечаток дека Ramstore во центар е подобро снабден во поглед на многу работи. И една споредба: Мекдоналдс кечапот во Карфур е 150 во Рамстор 145 ден. Но во Карфур ми се допадна тоа што имаат како мало ресторанче каде може по долгото пазарење или разгледување да се седне и се изеде нешто солено или благо (има големи индијанки за 35 ден.).

9. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318

бев пред 2 дена и сеуште ги имаше тие тенџериња ама :!: кога ги видов квалитет никаков! тенки тенки како едни стари чиниивчиња што ги имаше порано ! тоа да го ставиш ќе ти загори одма! претанки беа! а луѓе земаа гледам носеа во рака...мене лично воопшто не ми се допаднаа

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Madonna

Madonna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    148
    Поминувам често во маркетов.
    Ама мислам дека ни од далеку не е тоа што очекувавме.
    Повеќето производи дури 80 до 90 % ги има и во Тинекс,Веро Рамстор..и на истите производи цените им се повисоки во Карфур.
    Од производите со ознака Карфур па и нема некаков избор..
    Единствено добра придобивка за нас потрошувачите е што помпезното најавување на маркетот и најавувањето на супер ниски цени..придонесе намалување на цените и повеќе акции во останатите големи маркети..
    А за хигиената дали поради големата површина или големата посетеностна маркетот и целиот објект ..не сакам да коментирам..
    Се на се целиот простор нема некоја топлина..внатре кога ќе влезеш имаш чувство дека нешто недостасува..нема атмосфера која привлекува да останеш и да ти е убаво..се е некако ладно, сиво..

На Markusa2 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Пред 2 недели за прв пат го посетив фамозниот хипермаркет Карфур, затоа што претходно кога ќе ја видев сета таа гужва по касите не ми се влегуваше. Како прво не е ништо посебно, како и секој супермаркет. (не дека очекував да е нешто спектакуларно, маркет како маркет) За прв пат ми добив многу лош впечаток, беше некако многу несредено, мирисаше на риба. |( Не знам дали ќе влезам повторно во скоро време.

12. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    Кога и да одам во Солун со саати се заглавував во тамошниот Карфур и ептен се израдував кога видов дека и тука ќе отворат. Вчера прв пат бев,воопшто немаше гужва,ама некако се разочарав. Не е толку голем, нема ништо посебно избор на производи,а и цените не ми се видоа нешто баш ниски. Плус се изнервирав што одредени производи се "made in China". :puke:

13. monii91

monii91 Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    2
    пред некој ден бев и можам да кажам дека е прекрасно а има и мн луге

14. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.498
    Допаѓања:
    105.974
    Голем е маркетот , но немаат врска овие производи со производите во Грција. Овде се се произведени или во Романија или во Бугарија. Инаку цените се ок , последно земав неколку чоколади 72% какао фарби за коса и од тие чашите стаклени во боја 1 чаша за 50 денари :)

15. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Превземено од засе.мк

16. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.921
    Допаѓања:
    123.319
    За сите љубители на зачини-чили+кари+цимет=75ден ,со рок до 2015 :)
    [​IMG] Oд овие
    За сите домаќинки Первол 2 зелени плус гратис за црни алишта 350 ден.
    Ете реклама :lol:

17. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Веќе почна од самото име сипаници да ми искачаат |(
    Или тетка ми,или баба ми,или стрина ми,или вујна ми....Се шалам,само тетка ми и баба ми,секој ден ги шетам ми се смачи веќе ми се смачи,а за ова со цениве да не зборам.Карма каша им се,се е различно од цените во маркетот и во цените од тие на проспектите :|

18. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Прв и последен пат влегов пред некои месец дена....Побогу, ваков маркет немам видено ни во странство, а богами ни кај нас до сега!
    Прво маркетот е ужасно прљав ( валкан, се извинувам :^) ).Второ, само мене така страшно ми мирисаше, или сте ја осетиле таа одвратна миризба и вие???Мириса како зоолошка градина!
    Ниеден маркет во Скопје не мириса така.Не ми е јасно како санитарна инспекција до сега не реагирала.Па, таму храна се продава!Жално и бедно човек да се осети кога таму купува.
    Веро и Тинекс се чист луксуз во споредба со ова...

19. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    ^Точно! Еднаш влегов и прв и последен пат!!! ]:)

20. mrchatorka

mrchatorka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    55
    Ужасно смрди, ми се чини цел трговски мириса на риба скапана...не го сакам и точка, евентуално некогаш на мачето му купувам храна што ја нема во другите маркети и тоа влегувам земам и за 5 мин искачам