Инаку еве ви линк од мојата група кај што играм http://www.youtube.com/watch?v=npAGgdyRc_k Тоа е снимена реклама за нашата групаа Тие што играат се од мојата група..нормално
Јас одам на балет и хип хоп часови... Прејако е ...Уште сум почетник ама наскоро ќе настапваме негде ... Кефој сум !!
сакам хип хоп но повеке ме бива да измислам кореографија отколку перфектно да ја изведам инаку имав група до пред 1 година забавно си поминувавме но сега ме фаќа мерак за некои поженствени танцови нешто како ча-ча-ча , самба едноставно сакам нови луди искуства
Dali mozes da kazes povekje informacii za dance studio Ultra?? kako na pr. kade se naogja tocno, kolkuu pari e mesecno..?
Уф обожавам хип-хоп денс.Ептен ми се интересни,порано ја имав таа желба,и сега ја имам не викам не ама помала е
Леле и јас имам голема желба Во Битола некое хип хоп студио,искуства? Леле готово решив да се запишам ама дали ќе стигнам секаде...на курс англиски 1 неделно,3 пати на кошарка,училиште,секции,вежбање...Ама ќе се обидам,веќе подолго време размислував и убедена сум
Во Butterfly Effect држат часови по хип хоп танцување, барем така забележав во просториите на неколкуте часови за модел кога одеф, а и една другарка ми кажуваше дека одела, се наоѓаше во просториите на трикотажата пелистер (над црн мост) побарај на фб види број ова она незнам колку е месечно (незнам дали сеуште е во тие простории) исто така во Dare2Dance даваат хип хоп часови незнам точно кај се наоѓа меѓутоа можиш на фб да провериш (еднаш имаше како промоција и беше 400 денари месечно ама несумсигурна дали за ова стануваше збор) , јас ги знам овие 2 во БТ, посети ги двете за подетално и ќе видиш кај ќе ти се гледа поубаво и јас имам многу ќеф ама не сум се заангажирала доволно ама ќе биди си велам
Знам малце да играм , убаво е , убаво изгледа Од ова знам нешто http://www.youtube.com/watch?v=HH0Su8xg ... re=related
Aaa јас решив,се запишувам наредната недела Од кошарката за жал морам да се откажам,многу далеку ми е салата а кај што тренирав има само машка група...ама тоа е,и онака само 1 месец одев Танцувањето ми е желба од мала,одев на модерен балет во 3то и 4то ама прекинав кога почнав петто,ама ете сега ќе се запишам во Dare2Dance,хип хоп танци и модерен балет во комбинација со латино/стомачни танци.. Едвај чекам да почнам wohoo