Просто го обожавам! Уште од мали нозе слушам хип хоп и си играм некои мои измислени балети на оваа музика. Додека имавме диско ,секогаш пуштаа ваква музика и се убивав на подиум , толку ме понесува ритамот што не мислам ни дали нозе ме болат ни ништо. Ми остана пасија до денеен ден ,понекогаш на зумба ни пуштааат хип хоп и играме фри стајл ,најјака сум им ,нема збор Играм и по кафиќи ,не ми е гајле дали некој ме гледа попреку или не ,се препуштам и уживам во она што го чувствувам за свое и најблиско до моето јас.
Јас се откажав од балерина и пред пола година заминав на брејк денс не тренирам во некој клуб, онака freestyle имам многу другари што се дружам со нив, ме учат живци кинат со мене искрено и жалам што се оддкажав од модерен али то е, ја сменив музиката со повеке на рап, RnB и тоа ме навлечи...
Ептен сакам Хип Хоп и планирам да се запишам во Брејк а лег, многу се добри и доста награди имаа освојувано.. Ако некој нешто знае во врска со термини и ако некој идел или знае некој што оди баш ме интересира да пише како е задоволен..
Не ти го препорачувам ТСК Ритам Плус одев едно време, не хип-хоп туку друг вид на танц, но не бев задоволна од тренерките, не посветуваа многу внимание и само изнервирана дома се враќав Али сеа планирам во Брејк а лег за хип хоп да идам
ZdravoJas sum nov clen na femina i sakam da ve prasam dali znaete dali ima hip hop vo Gevgelija? Moze li da mi kazes kade e Dare2Dance?