Девојки дали после скречинг чувствувавте болки? Дали треба да се мирува или нормално си функциониравте веднаш потоа?
Devojki, vo prosek kolku vreme se oporavuvate od operativna histeroskopija? A kolku od histerolaparoskopija?
Јас правев дијагностичка хистероскопија заедно со скречинг. Не ми беше дијагностициран некој проблем и поминав прилично лесно. Немав некои болки после тоа, може само слабо крварење тој ден и толку. Тој ден го зедов слободен превентивно, сепак примив целосна анестезија. Следниот ден се вратив на раб. Во некои клиники само скречинг прават без анестезија и уште полесно е. Не се грижи, во глобала е лесна интервенција.
Ти благодарам и мене ми ја закажаа како дијагностичка со скречинг, се надевам и јас лесно ќе поминам... Дали после тоа планот е да правиш трансфер или по природен пат?
A Cair dali pravat,ima li nekoj info? Na GAK se stopirani. I dobar doktor preporaka,za miom vadenje mi e
@DaisyDream жал ми е што вака излезе, се надевам за поскоро време ќе отворат сали. Да не ти кажаа до кога ќе биде вака?
Не, трет месец пролонгирам. Првиот немав пап, брисеви итн. Март и сега април ради ковид ми кажаа стопиран е програмот. Никој ништо конкретно не кажува..Затоа викам Чаир ако не. Ама не знам и они дали прават. И некој доктор препорака. За жал знаеме дека секакви ги има, и на "слепо" не ми се оди
Ја правев хистеролапаро. Раните не болат ама ребрата и рамото од гасот уффф. За две недели бев ко ништо да не било. Ако си издржлива на болка немаш гајле
Пред два месеци правев во чаир. Топла препорака за др. Зоран Илиевски. Многу посветен доктор Јави се во чаир ако сакаш ќе ти дадам број од ургентно и прашај.
Moze da prasam posle prekinuvanje na cyclo proginiva sledniot mesec dali dobivte na vreme? Jas imav pred nekoj den kafeav iscedok i seuste nemma dobieno
Јас сум изгледа единствена што имала болки после скречинг. Друг вака ко мене се нема пожалено. Изолиран случај сум изгледа. Среќа во петок правев, па одмарав и викендот дома. Со кетоналот си се дружев Во јануари правев дијагностичка со скречинг исто во Ремедика. Наредниот циклус крио трансфер направивме.