Мила јас пред 1 месец направив диагностичка хистероскопија,све добро беше немав ништо,ми направис скречинг, немав никаква болка само тој ден прокрварив. Е сега од кога прекинав цицло прогинова 3 дем имав кафеав исцедок (2 дена по ред) третиот ден веке добив (значи вчера) и имав страшнииии болки. Не знам зошто многу де плашам денеска цел ден имав болки 2 пати се напив апче. Дали на некоја од вас следниот циклус имавте многу болки? Јас оддамна немав вакви менструални болки.
Здраво девојки, правев дијагностичка хистероскопија и лапароскопски серклаж во исто време. После интервенцијата крварев три четири дена. Прашањето ми е дали тоа крварење се рачуна за циклус или се брои само претходниот циклус? Да знам кога треба да очекувам следен циклус.
Jeeej, fala, se nadevam sleden ciklus ke sredam se , i da apliciram za nov vaucer konecnoo. So lesno,moze ke se druzime tamu zaedno
Пед си имав редовно. А за после зависи како ќе се осеќаш, мислам дека јас бидејќи и лапаро правев беше подолго околу 3 недели ако добро се срќавам
А ја мислев не требало ни пред , мислам секако ноќта пред зафат нее, ама неколку дена пред тоа...Значи можело Фалааа ти!
Правев хистероскопија и лапароскопија завчера. Дали е нормално да крварам? Не ми кажаа ништо за тоа..почнав да крварам дури вечерта кога ме пуштија дома од вчера и сеуште трае..
Normalno e da krvares raboteno e zatoa krvares ako e epten obilno prasaj si go dr koj ti pravel histeroskopija
За после ке ти каже докторот мене ми рече еден месец додоека одам на контрола па после ке ми даде дозвола ако е се во ред
Го правев во ремедика, ме оперираше Димитров. Докторот е одличен и вреди за сите пари. Добро ми дојде и разговорот со него отпосле. Јас платив 107000. Имав хидросалпинг на двата канала.Ми ги исчистил и ми ги оставил не сакал да ми ги извади, сакал да ми даде шанса за природно бидејќи не се оштетени целосно. Ми рече после една година препорачувам ин витро ако не успеете.