Na 3ti sprat ke se kacis kaj Vesna ke ja pobaras i oni ke te upatat za ponataka. Salite se na 2ri sprat no prvo moras na 3ti da se prijavis
После хистероскопија ви рекоа нешто конкретно за физичка активност, што е дозволено, а што не или тоа нема врска..?
Дечки минатиот месец правев лапароскопија и хистерпскопија. Обично имам редовен циклус сега ми доцни 11 дена.. некој со слично искуство?
И мене ми доцнеше, му се јавив на докторот што ме оперираше ми рече од датумот на операција да бројам 28 дена, според календарот ми доцнеше 13 дена бидејќи на 13 ден од менструација ме оперираше, а според неговата теорија добив на 28 ден од операција пиеш некоја тарапија ?
Девојки, колку дена после хистероскопија осеќавте како притисок и непријатност долу? Мене ми е 9 ден после хистероскопија, не кревам тешко, нормално функционирам, али осеќам после подолго стоење на нозе како притисок и тежина, нормално е нели?
Ne se plasi ne e strasno voopsto jas imav Edna laparoskopija i dve histeroskopii I voopsto ne e strasno koj Dr ke ti prave laparo i histeroskopija
Zdravo deneska ispituvav proodnost na jajnici bea mi proodni ,no so otpor moze li iskustva I mislenje dali postoi sansa da zabremenam prirodno
здраво женички ми треба ваше мислење денеска испитував проодност на јајници беа ми проодни но со отпор од среден до голем интензитет наредно треба да правам хистероскопија а потоа ми кажаа да почнам со инсеминации зарем немам шанси за природна бременост
Не е дека немаш. Но препорачуваат да се почне најчесто за да не се губи и време. Зависно и на која возраст си. Инсеминациите не се ништо страшно. Среќно и лесно нека е
Секако не се изгубени. Инсеминации не препорачуваат доколку нема шанси. Во тој случај би ти рекле дирек на ivf. Се разбора многу е важен и спермограмот.
spermogramot e odlicen na soprugor kaj mene e problem sto jajnicite davaat otpor ja zadrzuvaat tecnosta vnatre a se proodni I polip isto mi otkrija zatoa I ke pravam histeroskopija
Девојки јас правев хистероскопија на ГАК, отстранет ми е полип. Немам препишана терапија. Си ставив влошка денес ама не крварат, кога идам во тоалет само на хартијата како водено црвено. Мислам, не се жалам, боље да не крварам Ама што читав искуства очекував да крварам. Дали некој имал ваква ситуација? Иначе супер поминав, презадоволна сум од целокупниот персонал, сестри, доктори,... Интервенцијата ја правев кај др.Тофовски. И друго, читам дека мн членки ги болеле рамениците и ребрата од гасот, фала Богу не ме боли ни тоа. Едино имам турбуленции во стомак од време на време како пред да добијам, ама не е страшно.
So lesno i brzo da zakrepnesh.Isto i jas nemav krvarenje samo posle odenje vo wc na brishenje nekoja kapka krv.Pravev histeroskopija i otstranet mi beshe septum. Intervencijata isto kako i ti kaj d-r Tofoski.Imav nekoj slaba bolka povremeno 2 dena.