Здраво девојки. Правев хистероскопија во Петокот, ми бил отстранет мал септум. Пред операцијата пиев микрогинон, докторот ни рече да ги допијам само нив, друга терапија не ми даде. Во Петокот имав крварење после операцијата, саботата ептен малку и мислев дека ќе ми престане. Но еве вчера и денес имам уште, не е обилно, но сепак имам и на одење во вц и на влошката. Не знам дали имам причина за загриженост или е нормално?
Девојки, треба да правам хистероскопија и лапараскопија. Се мислам помеѓу Тофофски (на клиника) или Димитров (Ремедика). Кој би ми го препорачале, може и некој друг?
Јас правев хистероскопија кај Димитров. Задоволна сум. За клиника немам искуство. Се одлучив за Ремедика зошто не ми се чекаше, а и се многу љубезни.
Јас прво бев на консултација кај двајцата па се одлучив за Тофоски. Презадоволна сум и многу лесно поминав. Со среќа !
Здраво девојки, после колку време од хистер/лапаро имавте односи? Хистероскопијата беше дијагностичка само, а со лапарото се проби еден од каналите што беше опструиран.
Zdravo zenicki pred 1 nedela vo remedika praveh histeroskopija i laparaskopija kaj dimitrov. Histeroskopijata se pokaza deka e vo red a so laparaskopijata mi bea izvadeni 3 mioma. Me interesira dali nekoja od vas imala vakov slicen problem i dali ostanala bremena po priroden pat?
Devojki dali nekoja pravela histeroskopija na gak poradi krvarenje izmegju ciklusi. 9 meseci porodena hormoni ok neznaat od sto e krvarenjeto. Somnevaat na zaostanat del od postelka
Devojki dali nekoja pravela sega skoro histeroskopija vo newborn da mi kaze dali predhodno se pravat nekoi ispituvanja i koja e cenata za histeroskopija?
Дечки пред два дена правев хистероскопија, се осеќам како инвалид ми рекоа мирување многу, паѓам буквално во депресии неможам да лежам вака само, колку бевте подвижни после хистеро?
Мене ми рекоја мирување,ама да не кревам и да не се движам многу а не да лежам по цел ден,така ми рекоја ми беше поголема преградата заради тоа инаку други функционираат нормално одма после хистеро.