Здраво девојки Треба да правам хистероскопија, ми открија полип во матката Дали може да споделите искуства Се обидуваме за бебе три години со еден спонтан абортус и три неуспешни инсеминации
Здраво девојки, пред 8 дена вадев полип на цервикс во државна и поминав супер.(за тие што треба да вадат воопшто не е страшно, те успиваат , се будиш одморена хаха и немаш болки тој ден а наредниот мн слаби како за добивање и сите сестри беа префини) антибиотик и капки пиев 5 дена како што пишуваше. Крварев два дена многу малце и третиот ден почна кафеав секрет. Денес ми е 8 ден и ме фаќа паника како сеуште ми тече по малце а таму кажаа до 7 дена е нормално. Има ли некоја вакво искуство? Страв ми е да не е некоја инфекција а осекам на моменти мн блага болка ако се движам и сл. Инаку упатот ми беше за др Даниел Милковски ,а наотпусната листа стои доле друг лекар Влатко Ѓиревски..
Вака, јас сум 21 година, немам раѓано и станав многу брзо после операцијата, сварно океј се осеќав и сум човек шо незнае да лежи, ме искараа сум движела многу и таа болничарката многу ме исплаши коа не ми даде ќебето да си го наместам пошо било тешко да не сум кревала тешко. Неможам да лежам вака а немам со кој да се консултирам уште не сум чула девојче на 21 полип да и вадат, ако знаете таква особа ве молам споделете бар филмови да не си правам
Здраво девојки, Треба да правам лапаро и хистероскопија.Па ме интересира кои испитувања се потребни да ги имам освен микробиолошки брисеви,Пап тест.Уште немам одлучено каде ќе правам.Ако некоја има искуство нека пише.
Da,fala bogu i fala mu na dr Jovanovski Sega sum bremena So lesno i tebe.Veruvaj im tamu na doktorite
Јас правев хистеро и лапаро на ГАК и сум презадоволна од таму и од доктори и од персонал и моја најдобронамерно препорака да не си даваш пари на приватно кога и на ГАК ќе поминеш супер Мене после hsg докторот ми рече дека треба да правам а од документи ми требаа чисти брисеви и крвна група Ако те интересира уште нешто за на ГАК слободно прашај
Dali nekoja pravela histeroskopija kaj dr mladen ristevski ili dr zoran ilievski vo cair i kako pominala?