Здраво некој кој правел дијагностичка хистероскопија на државно кај кој и каки оди постапката од закажување до операција. Благодарам
Zdravo. Devojki posle izavdenje polip vo sreda, vcera nemav kravrenje deneska imam ne obillno krvarenje no kako ciklus. Se plasam zosto vcera nemav a deneska imam? Iskustvo?
Zdravo, pravev histeroskopija kaj Dimitrov , pomina se ok.fala mu na Boga. Kazete mi tie sto ste pravele histeroskopija, dali posle toa pravevte Hsg. Inaku imam praveno Hsg pred 3g.i kanalite bea ok , posle imav missed ab. pa pak pravev HSSG kade bese pisano slaba proodnost na dvete tubi so otpor. Sovet dali pak da pravam Hsg posle histeroskopijata?
Имам на 10 термин за хистеро како оди процедурата, знам само анестезиолог ти кажуваат а за колку време би била операцијата ❤️
Draga posle kolku vreme od histeroskopijata imavte odnosi? I dali posle histeroskopija pravese Hsg ispituvase proodnost na kanali? Jas isto kaj Dimitrov otstranuvav , no mi kaza posle 2 meseci odnosi smeeme
022734350 Eve broj od new born bollnicata kaj sto toj rabotit mozis tuka da prajs termin i za konsultacija so doktorot prvo
30 min najmnogu so sve podgotovka i sve, jas pominav mnogu lesno zavrsiv tuka i si setav niz skopje piev kafe
Да. Ама не заради самата хистероскопија туку за да се открие дали имам проблем со каналите. Потоа правев и лапароскопија со уште една хистероскопија (заради јајниците беше лапароскопијата, ама ја правев на ГАК па немаше некоја разлика во цена за едно или за две).
Здраво девојки дали некој знае која е цената за хистероскопија во Систина и Оне хоспитал во моментот.
Здраво, сакав да закажам за хистероскопска интервенција во Ремедика кај доктор Глигор Димитров, но ми кажаа дека не работи повеќе таму. Искуство со некој друг доктор од Ремедика за отстранување на полип?