I jas Sakam da odam na pregled kaj nego prasa vtornik I sredat raboti cekam rezultat od pap I bris pa ke odam.Pisi mi kako ke pomines na operacija kako si zadovolna imam slusnato pofalni zborovi za nego.
Девојки дали има некоја од вас што правела лапаро-хистеро поради запушени и двата јајцеводи и плус полип на матка? Дали има надеж за отпушување на каналите а потоа и да може да се дојде до природна бременост? Дали некоја од Вас има вакво искуство? Ви благодарам. Поради Вашите добри коментари за доктор Тофоски се решив да закажам термин кај него, па здравје боже наскоро да може и да се направи лапаро-хистеро.
Jas vo cair pred godina ipol pravev laparo ma da mene eden ne mi bese prooden i odma mi rece doktorot sto me operirase deka sum se stegnala vo momentot, i ispadna prooden i plus endometrioza i histero praev mi otstrania septum na matka. I zapamti sto i da e za se ima resenie.
Јас се правев пред некој ден, кај Тофовски супер поминав без гајле не е страшно ниту имаш некој болки кој неможеш да ги поднесуваш, ако ти треба нешто слободно пиши Одиш предходен ден, ти даваат да се прочистиш и утредента те прават, спиеш тпј ноќ и те пуштаат дома Поради Вашите добри коментари за доктор Тофоски се решив да закажам термин кај него, па здравје боже наскоро да може и да се направи лапаро-хистеро.[/QUOTE]
[/QUOTE] Здраво Мене ми кажаа да отидам на 3 да ми отворат историја Кажи ми како оди, која е процедурата? Дали тој ден ќе останам или? Фала
Здраво Мене ми кажаа да отидам на 3 да ми отворат историја Кажи ми како оди, која е процедурата? Дали тој ден ќе останам или? Фала[/QUOTE] Ти отвараат историја, спреми се тој ден од 8 некаде до 12 ке завршиш, ке ти кажат сестрите кај да одиш, потоа ти дават бројче да и јавиш кога ке добиеш и ти кажуваат дсли треба терапија да пиеш и кој ден од циклус и ке ти јават кога ке правиш два дена унапред Обично до 10 ден од менструација прават Се надевам дека ти помогнав ♥️ Со лесно
Ти отвараат историја, спреми се тој ден од 8 некаде до 12 ке завршиш, ке ти кажат сестрите кај да одиш, потоа ти дават бројче да и јавиш кога ке добиеш и ти кажуваат дсли треба терапија да пиеш и кој ден од циклус и ке ти јават кога ке правиш два дена унапред Обично до 10 ден од менструација прават Се надевам дека ти помогнав ♥️ Со лесно[/QUOTE] Ja na 30ti treba da dobijam Mi dadoa so da pijam od 2 den dobieno I mi rekoa na 3 januari da otidam za otvaranje istorija
Само што завршив со преглед кај доктор Тофоски, ми кажа да дојдам од 3 до 5ти ден од циклус за да ми извадат крв и потоа со резултатот да одам кај анестезиолог.Е сега мене самиот ми кажа дека нема да ми даде никакви апчиња да пијам одкако ќе добијам циклус. Дали на вас ви дал нешто да пиете одкако ќе ви дојде циклусот или има и некоја со искуство како моето? Исто да потенцирам и дека имам високо Фсх и на долна граница Амх. Дали некоја со вакви хормони поминала без терапија? Инаку за прв впечаток Тофоски е срце, ми влеа надеж дека може ќе успеам да ги средам јајцеводите и вели ќе убрзаме со операцијата бидејки сум на 25 години со ниски резерви на фоликули.
[/QUOTE] Дали имаше проблем со затнати јајцеводи и дали ти ги среди докторот? Со лесно нека ти е опоравувањето ❤️
Мене ми даде да пијам микрогинон на 2 ден од циклус и да отидам на 3 јануари за отварање историја, мене ќе ми е 6ти ден од циклус тогаш, требаше да добијам на 30, ама добив денес. Се надевам нема да е проблем тоа. Тофовски е злато!
Јас имав Хсг, хормони, пап, брисеви, за операција бараат крвна група, и спермограм донесов. Ги погледна Хсг-то и хормоните.
Здраво Добив на 29.12 На 03.01 бев да ми отворат историја Пијам микрогинон од 2 ден добиено Кога да очекувам да ми се јават за зафатот?
Па за преграда или септум, мене ми кажаа дека немам ништо на 4Д ме гледаат секогаш, ама ме ставија на мисла некои коментари.