Devojki zdravo Treba da pravam polipektomija vo Sistina imam cervikalen polip Dali nekoja ima iskustvo Mnogu se plasam od rezultatite sto kje treba da gi cekam bukvalno nemozam da jadam i fukncioniram od strav
Девојки ми треба помош /совет минатиот понеделник правев интервенција ми ја тргаа преградата кај матката subseptum Cavum Ми рекоа дека е нормално да крварам крвавев еден ден и после престана Вчера пак почнав да крварам … Има ли место за паника ? од лекарства тофовски ми рече да измам естрофен и циклопрогинон
Е како еден ден? Скоро 5 крварев со различен интензитет. Не се плаши, ок е, не може само еден ден да трае. Јас пиев само естрофем 7 дена.
Во систина лапараскопија( за хидросалоинг ) и хистероскопија (за субсептум ) заедно на една интервенција платив околу 130 000. Цена не ти кажуваат кога закажуваш зошто зависело од тоа што ќе ти правеле и како ќе бидел текот.
Дали некој знае како се стига до Тофовски? Не можам да го најдам на мој термин, а и матичната не знае кога пуштаат термини...
Женички мене вчера ме правеа лапароскопија кај др Органџиски Стојан. Презадоволна немам никакви болки, само од анестезијата што повраќав и сум како зашеметена. Се друго помина во најдобар ред. Задоволна од целиот персонал. Поззз и со лесно на сите
Јас чекав месец за кај него, па кога стаса терминот го чекав 3 саати за да ми ја грабне хсг снимката 2 збора и толку. Мене лично не ме бендиса однесувањето а читав за него само пофалби...
Оф лелее, нема многу избор, тоа е проблемот. Преку мој термин успеа да закажеш? Воопшто го нема како опција. Некој друг доктор добар за лапаро и хистеро освен Димитров?
Мене Верица ме правеше хистероскопија за септум, исто презадоволна од неа и цел персонал. И јас имав нагон за повраќање по анестезијата. Здравје да дочекам одам и за пораѓај кај нив
Дали после вадење на полип ви дадоја терапија? Мене само микрогинон. Ве читав дека некои примаат и антибиотик,јас ништо од тоа немам земено.
Јави се на гак и прашај кој ден е во која соба. И ќе земеш упат од матичниот гинеколог за тој ден, таа соба. Ако не е таму, а шансите за тоа се големи, ќе се качиш на трети спрат. Сите што го чекаат ги прегледува.