Koi se simptomite za toa? Jas imav dve kiretazi edna po druga poradi ostatoci i strav mi e da ne ima takvo nesto? Koi bi bile simptomite po kiretazata?
Не можност да се забремени повторно или повторен спонтан абортус, болки во долниот дел на стомакот... на интернет може има и повеќе детали.
Се сеќава ли некој како се викаше прашокот за прочистување пред операција што го даваат нешто плаво бел на опаковката беше?
Закажав хистероскопија во њу борн но со сиот ум заборавив да прашам колку чини. Мислам дека одприлика е 40 000 но дали некоја била во скоро време и дали може да ми потврди дали чини толку?
Девојки имав хистероскопија на 04.06, крварев околу 7-8 дена и после околу 4 дена немав. После тоа имав болки и почнав да крварам по многу малку и имав болки на моменти посилни, а денес имам менс како за почеток на циклус и болките ми се значително намалени, скоро ич. Инаку пијам циклопрогинова и имам уште неколку таблети, па после треба да добијам и откако ќе ми заврши да одам на контрола. Дали е нормално ова?
Дијагностичка правеше или?Јас со дијагностичка имам искуство само.Додуша јас не правев во мкд.овде не даваат никаква терапија ни пред ни после хистероскопија.Јас само на денот на хистероскопија имав
Здраво, дали големина 10мм септум може да биде проблем при забременување ? Имав проблем со забременување, останав со комичен, а потоа имав породување предвремено во 26та недела, за жал бебето го изгубивме. Преградата ја дознав од после, ја извадив кај Димитров во Систина, помина еден циклус од операцијата навака, изненадувачки ми беше многу полесен од порано. Дали после ова лесно се останува бремена?
Ве молам споделете цени за хистероскопија, во њу борн, ремедика, плодност и добри доктори. И искуство во државна со доктори и колки се чека за процедурата.
Јас правев во Систина, пред месец дена, 80 000 беше. Во њу борн е 40 000, Трајковски од таму го препорачуваат доста. Моја препорака Глигор Димитров, Систина, најдобар за такви проблеми.
Јас имав, ама не сум се обидувала додека ја имав. Се оперирав април, 3 месеци кажаа да не се пробува, останав почеток на октомври бремена.