Здраво, имам едно прашање. Во средата на 25.06 правев хистеро-лапароскопија. Изваден ми е полип и сецнат ми е септум. Кога го прашав докторот до кога ќе крварам ми рече ќе потрошиш пар улошки... Јас уште крварам, не е обилно по малку е и е бледо црвено ама мн ме фаќа паника, а пијам и ерготил капки за да сопрат крварење, втор ден ги пијам а треба вкупно 3 дена. До колку е нормално да се крвари? Тек во четврток имам контрола ама ова страшно ме плаши.
Немој да се плашиш. Јас имав на 26.06.и до вчера имав кафен исцедок. Можно е и да трае до 10 дена но нема да е обилно последните денови е буквално како точка и доволно е да носиш секојдневна влошка.
@wonder woman5 jas pravev vo njuborn lani tolku bese okolu 40 ijadi mi ja pravese doktor Trajkovski otstranuvanje na septum i posle eden mesec imav uspesen transfer
Здраво, јас правев на 22 мај, крварев многу малку 3 дена и еден ептен по малку. Индивидуално е, се е добро ако немаме ептен силни болки кои не се трпат. Со лесно и ти посакувам побрзо со бебче во рацете.
Фала ти многу немам никакви болки, ама сепак стравот од непознатото е голем ☹️ дај боже сите што сакаат да си добијат бебе♥️
Кој има правено во скоро време во Систина да каже каква е процедурата?, треба да закажам кога ќе се решам ама од пусти страв само одлагам, нит прашав каква е постапката.
Koj doktor go preporacuvate poveke za histeroskopija Trajkovski ili Petanovski? Inaku po spontan po kiretaza problem so menstrualen ciklus.
Здраво на 19.06 имав хистероскопија и крварев 1недела. На 11.07 требаше да добијам циклус. Претходните 2 дена мн ме болеа јајниците имав кафен исцедок но никако да ми дојде. Некој со вакво искуство? Да напоменам не сум имала односи не станувс збор за бременост.