Дали некоја знае што бараат на ГАК за лапароскопија? Пап, брисеви и крвна група или уште нешто? И дали ХПВ би било пречка за да мевратат?
Здраво, дали може некое инфо за хистеро и лапаро...околу процедура, третман, колку боледување и како после на работа... Препорака имам за на клиника и др Тофовски... Со царски сум и имам операција кила.. работам во фабрика...
Поздрав, Дали има некоја од членките искуство со лапараскопија кај др.Органџиски? Колку е цената за интервенциата,и дали сте задоволни? ❣️
Јас правев хистероскопија пред еден месец. Презадоволна сум од персоналот и од начинот на кој те припремаат. Не ми бараа никакви документи за пап тест крвна слика се ми земаа на денот пред интервенцијата.
Dali pravese hsg pred laparo i histeroskopija? Jas trebase da pravam megjutoa mi izgledase premnogu strasno i se otkazav kazav deka sakam direktno operacija bez hsg i doktorot se soglasi no mi rece sega ke mora i histero i laparoskopija zaedno
Пожелно е хсг пред операција. Мене ми побараа. Ама секако ќе влезат внатре и ќе видат кај тебе така што можеби повеќе им е како ориентација. Ама ако ти кажале може и без тоа кај тебе тогаш не ти треба. На Гак ќе правиш? Кај кој доктор си? Ти пуштам среќа. Со лесно.
Da na Gak kaj Tofoski, otkako razgovarase so anesteziolog za kolku vreme te viknaa? Jas vcera imav zakazano za hsg no mi bese mn strav i se otkazav
Prviot pat me viknaa odma otkako mi zavrshi dobienoto. Vtoriot pat posle 15tina dena otprilka. Ama istiot mesec treba da te viknat poshto anestezioloshkiot naod tolku trae. Kje te upatat sestrite.
Немој да се плашиш, реши си го што по брзо проблемот за да си го тргнеш од глава. Не е болно. Ние жените трпиме многу повеќе болки од ова. Со среќа!
Поздрав мила, Кај кој лекар правеше лапараскопија,и јас треба да направам,па сум загрижена. И дали после лапараскопијата постигна природна бременост?