Здраво Треба да правам хистероскопија заради септум матка во вид на срце, ќе правам во Њу Борн кај Трајковски пошто правев прво инвитро неуспешно кај него имам замрзнати ми рече прво да го средиме септумот потоа може пак трансвер. Дали е болна процедурата после колку дена се враќате на работа и што уште да се испита кога веќе се прави хистероскопија дали добро би било и брис му спомнав на др вика од кај ти текна сега тоа си имала некакви проблеми до сега викам не и не знам што да правам
Podobro bi bilo zaedno so histeroskopijata da napravis i bris od endometriumot da vidis ako ima nekoe vospalenie,bakterija,moze da preci na implantacija.
Не е болна бидејќи се прави под целосна анестезија. После тоа ти следува боледување, јас за 5 дена се вратив на работа ( вадев полип со хистероскопија). По зафатот лежиш неколку часа таму и попладнето те пуштаат дома. Може да имаш малку болки и има малку крварење некој ден ама не е страшно. Јас правев во Систина и мене за брисеви ми рекоа не треба да правам, а читав дека на некои на клиника им барале.