Не царски бев. Ми е страв од киретажата што беше пред месец дена да не ми се има направено некој септум ...
Дали треба конкретно за кај некој доктор, дали треба да се гледа на мој термин ако може да ми појасните. Благодарам
Da tamu ke te pregledaat Od maticniot lekar baraj upat za kaj Doktor Tofoski Obicno vo Sreda mu e den za pregledi ama ima sekoj den pacienti
Zdravo dali e pametno da odam vo teretana posle histeroskopija napravena vcera Iskustvo? doktorot ne dojde na vizita za da se informiram Kontrola posle eden mesec…
Здраво девојки, ме интересира што точно значи метропластика? И зошто пишуваат така наместо хистероскопија? Фала ви.
Дали после хистероскопија треба да се чуваш со месеци. Бидејки денеа аплицирав за ваучер за да не ми истечат документите а хистероскопија планирам да направам крај на месец
Zdravo, imam zakazano pregled kaj dr. Mitko Ivanoski vo Sistina pa bi sakala da mi kazete kakov doktor e dali e dobar? Sigurno ke treba i histeroskopija da pravam kaj nego poradi pregrada na matka, moze nekoja so iskustvo kaj istiov doktor da mi kaze kako pominala bidejki mnogu se plasam. Fala vi mnogu
Немам искуство со хистероскопија кај д-р Ивановски, ивф пациент му бев. Најдобриот д-р, посветен, човечен, се нај. Во најдобрите раце си
Девојки, Ве молам за инфо, кој во скоро време има правено хистеро-лапаро во Систина, која е цената и како сте задоволни?