Јас лапарохистероскопија правев на ГАК кај Др. Трајанова и сум мн задоволна. Ја правев 01/2016 год и двете процедури ме коштаа 1700 денари. Не е ништо страшно, истиот ден те пуштаат доома со хистероскопија и најнормално си фунцкионираш. Јас бев таму 2 дена дека и лапарокопија правев. Не се секирај, ништо страшно, убаво што го виделе, ќе го решиш и после во кристално чиста матка ќе расте бебушот
Јас правев на ГАК, цената е 700 ден. и воопшто не е страшна постапка. Чекав еден циклус за да ми закажат и супер поминав.
I jas pravev na Gak kaj trajanova histeroskopija i plativ 2200 den lanii mi otstranija septum polip i mi gi iscistija jajovodite mi bea polni gnoj
Не знам колку ти е тоа одма. Со упут од матичен г ќе идеш кај него,ќе си носиш се што имаш од испитувања и тој прво ќе те прати на преглед кај анестезиолог. Од кога ќе го минеш анестезиологот ќе чекаш да ти се јави др за кога ќе биде зафатот. Најдобро е икога ќе одиш на првиот преглед со себе да си носиш крвна група, рез од хеп б и ц, крвна слика, чисти брисеви, екг и мене ми бараа ренген на плуча ( можда оти јас сум со хобб). Имај во предвид дека Илиевски прави само 2-3 интервенции неделно(толку му даваат ) и може да има гужва. Ама за пациентите со ивф излегува во сусрет за побрзо да ги стави на листа @lalapo заборавив да ти напоменам дека во чаир за оваа интервенција се лежи 2 ноќи, една ноќ пред зафатот и следната по зафатот. На Гак мислам те пуштаат истиот ден. Цена,чинам 1250 беше
На ГАК или кај Милка или кај Роса. Земи си упат од матичен гледам за октомври речиси сите термини се слободни. Ќе те прегледа докторката кај што ќе отидеш и ќе се договорите што понатаму околу зафатот. Јас една недела чекав само, без врски
Дали имате искуство со асс.др.драге дАбески од гак.Матичниот ми закажа за кај него за на 18 октомври.НезнАм дали да одам кај него или да си барАм друг др.И како оди после тоа процедуратА за ивф?Дали одма нареден месец може да се започне ?
a da znaes oti i otpusnoto pismo se ceka mesec vreme oti materijalot od polipot se praka na patohistoloska analiza
Лалапо оди и на второ мислење осигурај се дека има потреба од одстранување на полипот.Види на ГАК или ремедика може да се поефтини.Поздрав и секое добро,да поминува
Фала мила,ќе видам со др во гак на ехо што ќе каже ама не верувам дека е лага.Ако мора да се вади подобро со време,отколку покасно да ми направи проблем.
Женски,некоја која правела хистероскопија да ми објасни постапка ако може и да ми предложите некој добар гинеколог кај што можам да ја направам. Тоа ми е следно за испитување и во мисли сум дали да испитам или не.
Под општа анестезија за 15 мин пола саат си готова исти ден дома. Јас правев два пати ради големината на септумот така да биди спремна и на такво нешто. Моја топла препорака ти е Зоран Јовановски од Ремедика(ако одиш приватно).