да истиот ден. контролата ти е бесплатна мислам, и сепак најдобро е да те види тој што те оперирал после има терапија да. ќе ти препишат по операцијата. со лесно
Па мора да си гола инаку како ке ја изведат операцијата, ке ти облечат наметка, не е страшно. Венска е анестезијата а целата работа трае валјда околу 20 мин. Јас правев во Плодност, супер поминав, еве веке и бебчето е на пат
Јас да не нешто обилно едно 6 дена па после немав ништо два дена па после малце пообилно после уште два три ..
Јас правев во ремедика лани во јуни кај Глигор Димитров.Дента бев примена ми беше 8ден од менструација,и до пладне бев готова и интервенцијата ми беше со анестезија.Малку крварев и имав терапија со капки и два месеци пиев циклопрогинова и после имав редовен циклус.Кај мене беше така.
Ne jas ne krvarev samo posle intervencijata I tolku bese a za prvata histeroskopija posto ova mi bese vtora da krvarev dve ned po edna dve kapki krv
@Martka Mene mi e 12 den od histeroskopija a plus vo edno mi se pravese screeching I eve se uste krvaram. Piev I kapki i cikloproginova se uste pijam I nisto . Doktorot mi rece deka moze da teram vaka I eden mesec , ama mene mi e sve ova zbunuvacki