циклус 2-3 дена од коа ќе завршиш со микрогинонот јас од Роса сум воодушевена. Млада докторка ама добра е.
Ќе ти го среди, барем тој месец. Не знам каква боја беа, знам дека се округли, ги пиев како што ми рекоа, изгледа сите.
Mene ne mi dadoa cikloproginova.ne pirv nisto posle zafatot.utre ke gi vadam koncive a za ciklus ke vidime.samo mi kazaa odnosi NE tri nedeli.i toa bese se
Девојки дали можи од вас да добијам инфо колку чини хистероскопија на полип во Систина . Од прилика да знам . На веб страната на Систина неможам да отворам . Следниот месец ќе одам на контрола ќе прашам,но да се подготвам
Kazete mi sto nosite za plakanje na GAK za histeroskopijata? Bese mm denes i go vratile mu barale dokumenti.kakvi dokumenti? I dali mozam vo sabota da platam? Jas ne sum od skopje i nemozam od pon-pet.
Не прашал ли какви документи. јас кога требаше да платам ништо не носев со мене. На отварање на историјата се носи упат. Толку. Може да го вратиле ако евентуално не им била сеуште спуштена Историјата долу каде што е плаќањето и без тоа не можат да наплатат. За плаќање во Сабота не знам.
Треба да им ја однесеш таа една листа што ти ја даваат на одење. Мислење/ наод ли како се викаше не ми текнува. Јас така за последната екстраутерина кога лежев го загубив тој листот , после тоа одев 2-3 пати да платам, не можеа да не најдат. И така еве година и кусур помина јас уште немам платено. Сабота со сигурност не можеш сабота да платиш.
Мене ништо не ми дадоа кога си одев дома , освен листот со испитана крвна група и на него ми пишаа на кој број да се јавам за да прашам дали ми е готова историјата и да си платам. Искрено уште не сум отишла да платам Може и другата недела
@JoyJoy i @Bubce38 fala na info,zavrsil mm rabota platil.nasol nekoja poznanicka na izleguvanje i go vratila mu zavrsila rabota
Се спремам за лапараскопија и хистероскопија па ве молам тие што поминале низ тоа да пишат после колку време од интервенцијата се вративте на нормални активности? Дали има ќе има конци или се користат лепенки? Дали имавте болки после тоа?
Мила јас бев на хистероскопија и поминав добро ништо нема да осетиш само малку непријатно дури да те успијат и кога ќе се разбудиш мала болка инфузија и ништо страшно Кај ќе одиш Со лесно и само позитивно мисли на убави работи дека го правиш за бебче Јас за еден месец веќе бев активна и од втор ден на работа си бев Ајде лесно и одма да се израдуваш со полно меше