Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хистероскопија

Дискусија во 'Бременост' започната од nilanani, 13 октомври 2011.

1. 0ли

0ли Форумски идол

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    11.615
    Допаѓања:
    35.531
    Ќе ти треба и ливче која крвна група си. На ГАК бараат, претпоставувам дека и во Чаир е исто.

На bella.gk, @nn@ и Lara 27 им се допаѓа ова.
  2. Jelka***

Jelka*** Нов член

Се зачлени на:
    5 септември 2018
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    • Ве молиме пишувајте кирилица.
    dali nekoj ima praveno laparoskopija vo sistina? me interesira kolku cini ama samo laparoskopija.

3. BrideToBe

BrideToBe Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    86
    Драги Феминки! Се надевам пишувам на најточната група за мојов случај. Се обидуваме година и пол за зачнеме второ бебе со сопругот без успех. По се испитано матичниот ми препорача да направам хистероскопија и лапароскопија (мал септум и непроодност на канали). Ми го препорача др. Глигор Тофовски на Клиника, меѓутоа по 4 закажани термини (последниот пат имав и операција закажано) не можам да ја завршам оваа работа (докторот е или на семинар или на боледување, ми станува веќе сомнителна ситуацијава).
    Сакав да ве прашам дали некој има искуство за ова во Чаир? Затоа што од болницата нема кој не се фали, па ми интересира дали имаат квалитетен кадар за хистероскопија и лапароскопија? Ви благодарам многу, Феминки, секое добро!

На Feya и Bebuvce86M им се допаѓа ова.
  4. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Mene mi pravese Dr trajanova histeroskopija pred dve god I sum prezadovolna od dr

5. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.604
    Мила јас некни бев кај доктор тофоски прекрасен доктор немам зборови оди во Гак во соба 34 таму ќе го најдиш мила или на 2 октоври е таму

6. Bebuvce86M

Bebuvce86M Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2018
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    90
    Тофовски мене ми правеше и лапароскопија и хистероскопија, јас сум презадоволна од него, професионалец

7. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.604
    Девојки ќе ве замолам тие што правеле лаперо /хистеро на гак што треба да носам и како оди сето тоа јас правев на приватно ама таму ништо не носев со мене за тука не знам (facepalm)

8. 0ли

0ли Форумски идол

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    11.615
    Допаѓања:
    35.531
    Врати се некоја страна наназад во темава, баш за ова имам пишувано :)

9. Anexy

Anexy Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2017
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    322
    Женски, тие што имате вадено преграда...после колку време почнавте со обиди за бебе?

На S.12.G му/ѝ се допаѓа ова.
  10. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.541
    Докторот не ти кажа ништо?
    Мене ми даде зелено светло после 2-3 месеца

11. Anexy

Anexy Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2017
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    322
    Ми кажа после 2 месеци... ама ме интересираше и друго мислење. Секој доктор различно...на некој после 2, на други 3...на една другарка и кажаа после 40 дена... :) па викам да не не сум разбрала како што треба...

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Posle otkako ke dobies ciklus mozete da probuvate

На Anexy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Happyinlove

Happyinlove Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    2.871
    Допаѓања:
    10.838
    Одма после првиот циклус,а после три останав бремена:)

14. paleska3

paleska3 Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2013
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    3.160
    И мене одма од кога добив циклус ми даде зелено светло. Останав бремена после 2 месеца. Но сепак секој си е индивидуален случај, слушај си го твојот доктор, тој најдобро знае за каква преграда станувало збор.

15. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.604
    Јас понеделник сум за лаперо хистеро страв ме фаќа има да му ја мислам во 7 и 30 кај сестра зоре :$

На Meckicja му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Alex***

Alex*** Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2017
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    48
    Ne se plasinnisto strasno.sigurno vekje imas i zavrseno. :*

17. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.604
    Завршив мила помина готово доктор Тофоски прекрасен само пофалби немам зборови за него а за сестрите уште пофалби па за сестра Зоре таква сестра нема во Македонија те гушка те бакнува и те пушта во сала само пофалби :clap:за нив :bow::bow::bow:
    Немам запушени канали како прво лажна снимка не му верувајте на снимките мј ја среди матката корекција ми направи па контрола за 40 дена
    Мој совет одете кај доктор на кој ќе му верувате а не на доктори кои само за пари да земат и на наша мака да се печалат а ние да се постсресваме и психички и секако мил мои
    Исто на едно девојче му вика запушени канали таа се нервира и многу разочарана другиот месец остана бремена ако му кажаја запушени не е вистина шокирана и таа и докторката чиста вистина не можеа да поверуват и двете за тоа дека е бремена

На eli25, Floresita7, danichap и 2 други им се допаѓа ова.
  18. paleska3

paleska3 Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2013
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    3.160
    Баш ми е мило што си поминала добро, за жал хсг многу често дава грешни резултати, ти пишев и тогаш кога ја направи снимката. Мене ми се случи истото, мислам дека додека да ја направам операцијата тие два месеци незнам како ми поминаа од грижи. Сега опуштено, за 10 дена ќе бидеш како нова, нема да чувтсвуваш дека си правела нешто, само малите белегчиња ќе те потсетуваат. Од се срце ти посакувам како мене во најбрз можен рок да си останеш бремена. Ти се дна храбра личност за која не се сомневам дека че има успех.:hug:

На bella.gk и Lara 27 им се допаѓа ова.
  19. Alex***

Alex*** Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2017
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    48
    Eee bas mi e milo. Kako si sega? I mene na hsg mi pokaz ane proodni kanali ama na histero laparo ispadna se deka mi e vo red. Sega ke imas nekoi bolki dodema ne gi jzvadis koncite ama posle ke nemas gajle. Ajde sto pobrzo da ti izlezat tie 2 crtki :hug:

На Lara 27 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. MIS2013

MIS2013 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2018
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    433
    Лара кои документи ги бараат на ГАК за хистероскопија? Јас во понеделник треба да одам да закажам дијагностичка хистероскопија