Некаде даваат сируп за прочистување . Јас не пиев никаков сируп , само микрогинон . Во Чаир ќе правиш ?
Не даваат од сирупот во Ремедика. Јас претходниот ден си појадив норамлно, а за ручек јадев супа и двопек. течности смееш да пиеш до 22 часот. Не се напив никакво апче, за тоа незнам што да ти кажам.
Направив денес во Ремедика кај Димитров. Супер поминав, за оние кои се мислат ич да не се мислат и плашат бидејќи трае многу кратко и е безболно Инаку ми извадија полип и преграда 1 см долга.
Јас само Хистерископија 57.000 во Систина Јас добро поминав во Чаир кај Зоран Илиевски Брзо ме стави на програма. Закажи преку мој термин има амбуланта секој петок мислам и оди на консултација
Нешто не ми е мене јасно Значи во Систина е тродупло поскапо од Ремедика, не разбирам. Во ремедика хистероскопија е 28.000.
Здраво девојки, ќе правам хистеро на ГАК, завршив кај анестезиолог , ме зачуди ми рекоа треба една вечер пред интервенција да се преспие. Да не не разбрав убаво, читам обично истиот ден се оди дома, не се преспива. Правел некој во брзо време таму, искуство да каже.
Јас правев пред еден месец. Ноќта пред интервенцијата те примаат. Прва бев на листа,сабајле во 8 ми направија хистероскопија и во 14ч.ме пуштија дома
И јас не сакав, но си се спремив психички. Си излегов на шопинг по нова убава спавача, си зедов слушалки за да си слушам музика ако ми е досадно, си купив нова торба и си го прифатив спиењето таму како еден проблем помалку по завршената интервенција. Супер си поминав, ми се погоди цимерката во собата. Ајде позитивна мисла и се' ќе е во ред. Најважно е да се среди тоа што ќе ти прават.
Па никој не преспива после хистеро. Освен ако се прави и лапаро, па тогаш се останува и по интервенција.
Za prespivanje zborat za pred intervencijata. Jas.koga bev mi.rekoa nema.mesto da prespies I taka si bliski ke.dojdes.utre sabajle. Za 2h posle histero si otidov sestra.za.lek nemase nenesemase ni koj da mi kaze sto e napraveno.se raazzbbudiv vo.soba sama se presoblekov.sama.I si ispadnav... Infuzijata.mi ja.izvadi.sesta koja pominuvase niz hodnik I ja viknav