Правев ,да . Два пати . Кај Илиевски. Бев 3 дена . Зошто ?! Ваљда не ми е текнало прикаски да расправам овде
Аааа е тоа е друго,јас мислев зборуваме за на ГАК ...па потенцирај дека е за Чаир,на Гак е сосем поинаку...поздрав
Во ремедика отидов сабајле во 8 накај 10 30 ме земаа во 14 часот бев домче.Кај др.Димитров Платив околу 30 илјади денари.
На 20 ти ноември се оперирав од полип на Гак,отидов на 19 ти вечерта следниот ден ме зедоа во 12:45 во сала во 16 ч.ме пуштија...ништо страшно,со лесно...
вчера бев на гак, имав закажано кај тофоски на амбуланта беше, др Роса Спасова, на Хсг имам блатерално хидро салпинхс, ме виде на ехо и ми вика јас не гледам ништо такво, ми ги погледна документите што ги носев ми побара спермограм, ама не носев и ми вика , ај дојди после 15 јануари со целокупна документација(мисли на спермограм) инаку се др носев и одлучи што ќе правеш дали ке одеме со лапараскопија или не,е сега стварно незнам што да правам, јас одам за они да видат што треба да се прави нели затоа се доктори, стварно се изнервирав што само ме маткаат од таму наваму,
Не ми е јасно зошто бараат спермограм, коо ако не е добаар нема да прават интервенција или? На гак за таа мочана хистероскопија одев 7пати! На приватно помалку ќе ме кошташе, вака парите за пат и денови од работа што зимав повеќе зијан испаднав.
Баш и јас незнам која е смислата за спрмограмот,не работат во чаир инаку таму ќе правев, стварно незнам што да правам.
Да ама незнам дали сигурно ке на амбуланта,а и не сум од ск, треба да зимам слободен ден од работа, стварно незнам што да правам
Дали пиевте сите микрогинон пред хистероскопија,мене ми закажаа,но не ми рекоа да пијам,овде читам дека го пиете од прв ден на циклус