Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хистероскопија

Дискусија во 'Бременост' започната од nilanani, 13 октомври 2011.

1. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Nez jas sum prezadovolna od nea a za taa Rosa spasova nemam iskustvo so nea a Dr
    trajanova duri I sega mi gi sredi komplikaciite sto gi imav od carskiot rez

2. Maya12

Maya12 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2017
    Пораки:
    1.255
    Допаѓања:
    4.526
    @Boni top 2 мила јас во изминатите 2 години нз кај кој доктор веќе немав отидено ама да не се повтпрувам др Лазаревски само ми го најде проблемот,инаку за лапароскопија и хистероскопија јас платив 114 000.Мој совет е што побрзо да си ја направиш операцијата,не се мачи барем навистина ќе знаеш каква ти е состојбата и верувај дека не е ништо страшно а во врска со доктор ти сама одлучи си,отиди на 2-3 места на консултации бидејќи не значи дека ако некој др мене ми ппмогнал дека и тебе ќе ти помогне,се е индивидуално најбитно е да имаш доверба кај докторот.Се најдобро.Јас правев пред еден месец операција така да се надевам дека во најбрзо време ќе имам среќни вести

На tina2018 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bella.gk

bella.gk Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    685
    Moze da se konsultiras i so d-r Zoran Ilievski Cair, jas pravev histeroskopija i laparaskopija vo fevruari,prezadovolna i od doktorot i od celiot personal. Ke ti zakaze maticen. Gledam ima slobidni termini na 10,17 i 31 maj.

4. Anetaoh

Anetaoh Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    2.701
    Какви компликации имаше од царскиот рез?

5. Boni top 2

Boni top 2 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    4
    Fala ti mnogu na sovetot, navistina imalo dobri zeni kako vas so sakat da pomogna, fala vi mnogu na site epten me ohrabrivte, kolku te kostase tebe na drzavno?

На bella.gk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Boni top 2

Boni top 2 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    4
    Fala ti od srce Maja12, ke napravam taka, ke pobaram vtoro I treto mislenje I narednio mesec odam, toa e.. Ti posakuvam se najdobro I za brzo so ubavi vesti

7. bella.gk

bella.gk Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    685
    Se razbira tuka sme za toa da si pomagame,i da spodelime iskustva i jas od ovde slusnav za cair, Plativ samo 2700, otidov den pred operacijata a me pustja 2 dena po operacijata. Jas sum prezadovolna od tretmanot tamu.So sreka

8. lia22

lia22 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    1.330
    Допаѓања:
    2.682
    Pobaraj si mislenje,sovet i od drugi doktori.
    Na GAK bi ti go preporacala dr.Tofoski

9. Anetaoh

Anetaoh Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    2.701
    Дали знаете д-р Саша Јовчевски кој ден доаѓа во Охрид?

10. mamaorhidea

mamaorhidea Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2017
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    416
    Ve molam dali nekoj ima praveno histeroskopija po privatnive kliniki me interesira cenata kolku e...ako nekoj znae za sistina ili plodnost

11. Gertruda2018

Gertruda2018 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2018
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    22
    Jas pravev vo Remedika i plativ 40000, prasuvav vo Sistina mi rekoa od 600 do 800 evra vo zavisnost kolku treba da se raboti.

На mamaorhidea му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Mnogu be ovie od sistina ja kacile cenata za laparoscópija i histeroskopija jas na gak pred tri god plativ 2200 den a si pominav isto kako vo privatna bolnica inace bev so vrski

13. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.312
    Допаѓања:
    170.636
    Си лежела ,т.е си имала интервенција во приватна клиника па знаеш дека е исто и на ГАК?

Без врски ќе си 'поминам' убаво?

14. Flower123123

Flower123123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2016
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    624
    Неможеме да споредуваме приватно здравство со државно. Прво 2200 имаш платено бидејќи имаш осигурување, приватно здравство не го интересира фзо осигурување. Друго, мислам дека не грешам, ако немаш никакво одигурување ни под невработена под фзо, тогаш исто ќе платиш малку повеќе, не иста сума како на приватниве, ама повеќе. За ист третман може да збори само оној кој бил и таму и таму.

15. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    E izvini ama jas bev i molev ama nesakaa da me pravat so izgovor oti matkata mi e zdrava na hsg i na eho a nema vrska imav septum I toa 13 milimetri za tie 13 god kolku pari imam davano po bolnici eheee ogromna suma na pari i po privatni i po drzavni bolnici

16. Flower123123

Се зачлени на:
    28 септември 2016
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    624
    Za pari davanje site davame pari toa e, ne sakam da navleguvam vo toa. Ti odgovoriv konkretno za zafatot deka nemoze nikoj da sporedi, osven ako istiot ne go imal i na dvete mesta.

17. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Jas mozam zatoa sto sum bila I tamu I tamu

18. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.604
    Јас бев за хистероскопија во плоднос и поминав добро платив 44 илјади по една година пак имав лаперохистероскопија и ја направив на Гак и поминав многу добро сестра Зоре со гушкање ме пушти во сала и болничарката исто не бев со врска само што тука платив 1300 а требаше да платам 90 ијади голема разлика
    Приватно што немаме чекање а државното губиме месец до два на повик а докторите исто до вчера работеле на државно а сега се на приватно
    На приватно не бев толку задоволна затоа што не ми ја среди и матката корекција ми правеа а на државно доктор Тофоски само со 3месеци останав зависи и докторот нема врска приватно државно

На Meckicja и lia22 им се допаѓа ова.
  19. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.312
    Допаѓања:
    170.636
    На преглед си била во приватна клиника .
    Операција немаш правено .
    И затоа не можеш да споредиш , уште помалку да тврдиш дека е исто ГАК и Ремедика на пример .
    Плус,како е исто кога за на приватно не ти требаат никакви врски?

На fana, Ѕвездички и Flower123123 им се допаѓа ова.
  20. Flower123123

Се зачлени на:
    28 септември 2016
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    624
    Site imame razlicni iskustva so razlicni doktori. Doktorite, da, site rabotele na drzavno pred toa, no i tamu i koi se na privatno se vodat po politika na samata zdravstvena institucija, ne e do niv za protokolot, cenite, higienata i se ostanato.

Mene najbitna mi e higienata pred se, da ne nosam od doma se sto treba da ima edna klinika, vnimanieto od personalot za infuzii, ne daj Boze bolki i sl. Vo sekoja smena doagase doktor, posle zafatot dojde doktorot sto go izvrsi zafatot, posle toa na 15 min medic. personal da proveri dali se e vo red i kako da postapat ako ima nesto. Hrana ne me interesira i tv i neznam sto. Bitna e negata i sto vednas zakazuvas i ne gubis vreme, ne mi trebaat vrski, pa i vrskata ke saka nekoj pat da se pocasti ili da vratime usluga.

Izvini sto odgovorot e kako na tebe da ti odgovaram vo celost i se izvinuvam za latinica.
    Kako i da e bitno e da uspeeme vo zelbata da bideme mamicki :)

На Meckicja му/ѝ се допаѓа ова.