Kako i da e jas uspeav vi posakuvam I vie da uspeete sega se guskame so mojata kerkicka a za higienata jas tolku god se lekuvav na gak I na privatno samo ednas imav ureoplazma I mikoplazma I ednas eserihija koli I enterokokus I tolku posle 6 god kolku brisevi napraviv ehee I se bea uredni dali gospod me cuval ili ne neznam a i tamu kade sto rabotev bese tolku gnasno necisto uzas gluvci lebarki se imase sega veke ne planiram da se vratam tamu na rab po porodilnoto
Се прави првата недела по циклус. Мене ми ја закажаа за следен циклус. Преспиваш вечерта на ГАК утредента хистероскопија и истиот ден си одиш. Резултати ми кажаа за 1месец ама за 2 недели ми беа готови
Jas voopsto ne spiev na gak sabajleto otidov porucokta me pustija toa bese vtoriot pat a prviot pat koga mi pravea laparoscópija i histeroskopija prviot den me primija vtoriot mi pravija laparoscópija i histeroskopija I tretiot den me pustija
Helo nova sum na forumov i ve citam celo vreme..zdravo na site...i jas imam problem so pregrada..imav dva spontani abortusi
Prviot pat mi padna pritisokot oti jas I taka si imam mnogu nizok pritisok i radi toa ja prekinaa laparoscópijata i histeroskopijata a vtoriot pat mi otstranija golem septum I polip
i jas na 16 maj..pravev laparoskopija i histeroskopija..mi otkrija deka imam pregrada vo vid na srce..pa sega cekam za kontrola da gledame dali e vo red ako ne ke treba da pravam uste eden zavat...
Ne se plasi ne e strasno i vtoriot pat pominav ok jas nemav nikakov problem posle toa I so tretoto ivf rodiv zdravo pravo Bebe
za privatno odis odma po cikluc za ga fala ti mnogu..ne pominav na sve samo problemot e sto nikoj do sega ne mi go otkri toa deka imam pregrada..imav dva spontani abortusi..sto znaci kaj mene nemase prostor kaj da raste bebeto..i morase da go napravam ovaj zavat..
Mislam deka pregradata se gleda samo na 4d i na hsg. Kaj mene i od dvete se vide. Preku obicno eho ne se gleda.
Da e ziva i zdravaa...mene po tri cikluski mi kaza pa posle da gledame za bremenost..sega uste eden zavat mozebi ke treba..inace pravev analizi detalni sve i za mene i soprugot sve bea vo red samo toa pregradata bese problemot kaj mene...se nadevam ke pominam dobro