Samo se nerviram 5 godini ne mi ja otkirja rabotata a sto ne pretrpev i sega se napraviv da vidime sega dali ke bide ok..samo citam baram nekoj dali ja ima istata rabota i dali e vi red posle
140.000 me vati so sve edna vecer i tuka vleguva kontrola Za sto ke pravis laparoskopija i histeroskopija? Poz A za sto ke pravis laparoskopija i histero? A za sto pravese histeoskopija? I za kolku vreme ostana bremena.? Jas sega pravev kaj dimitrof i mnogu sum zadovolna..poz
Ovaa suma e samo za histeroskopija? Ili imavte i drugi zafati....izvini sto potprasuvam ama mi se vide mnogu ako e samo za histeroskopija...jas se rasprasuvav mi rekoa otprilika okolu 30000 iljadi ama ne znaea tocno kolku pa zatoa potprasav
Па мила преградата е проблемот мора да се среди и нема кај да расти бебето и му прави проблем затоа направи хистероскопија и нема да имаш проблем Што треба тука сум
Napraviv i laparoskopija i histeroskopija..sega cekam kontrola da vidam sto ke bide..? Ti ist slucaj si ili. ? Ponataka dali ke bide vo red poz mn
Mene dva pati mi otstranuvaa polip I ne e strasno ic polipot deluva kako spirala I moze da bide pricina za nemoznost za zabremenuvanje
Јас имав преграда и форма на т матката имав корекција со хстероскопија и по една година пак лаперохистероскопија и по 3 месеци останав бремена сега сум 21 недела фала му на Господ Дај Боже сите за брзо да галите меше
Taka vika dr...da se otstrani pa se nadevam ke e se vo red....jas imam veke edno detence ama sega podolgo vreme nemozam za vtoro i smetaat deka e ova problem
Мила јас направив на 26 март и лапароскопија и хистероскопија поради хидросалпинг на десен канал како последица од операција од слепо црево пред 20 години и плус ми средуваа некои др работи а инаку уште не сум забременила а поминаа 3 месеци,баш денес треба да ми дојде.Лазаревски ми рече дека е сто посто сиг дека ќе останам природно оти левиот канал и се др ми беше супер ама еве бременост нема.Па здравје нареден месец ми рече докторот да отидсм па да пробаме со некоја слаба стимулација