Мислење за Јовчевски? Јас сепак септември ќе правам дијагностичка дотогаш се надевам крвнава слика и ако има некоја уринарна инф ќе средам но дали ми требаат пред тоа брисеви или нешто ?
Треба брисеви, пап да не е стар, а таму ќе ти дадат упат ако треба нешто плус. Мислам дека ти кажував за моето искуство кај Јовчевски
Супер е..два пати правев хистероскопија кај него се си заврши ок.го фалат дека е многу прецизен...после првата хистероскопија инвирото ми беше успешно..брисеви чисти бараат не постари од 6 месеци и пап чист не постар од година..Среќно
Zdravo..jas pravev uste edna histeroskopija vo cetvortokot..pa sega vaka vo red e ..mi dadoa terapija dva meseci da pijam i posle dva meseci kontrola i togas za planirajne bremenost..nekoja od vas na vtora histeroskopija tolku ima cekano dva meseci za bremenost? Poz
Samo edna histeroskopija pravese nekoja tetapija ti dadoa.? I jas pravev ama sega pravev uste edna kaj dimitrof i jas sum mnogu zadovolna
Za sto pravese mila histeroskopija? Za kolku vreme ostana bremena mene mi bese pret tri dena histeroskopija
A za sto pravese laparoskopija i histeroskopija? Jas sega pravev isto ama trebase uste edna histeroskopija i sega cekam da dobijam pa da vidime za bremenost poz ako mozes pisi
Jas re medika kaj Dimitroff..nemam zborovi za nego..eden od najdobrite za lapraroskopija i histeroskopija
Jas prvo pravev laparskopija i histeroskopija..pa trebase uste edna hist i pravev sega nabarzo i sega odmaram pa da gledame dali ke bide vo red
I jas pravev po vtor pat mila kaj dimitrof sega primam terapija za dva meseca i na kontrola..kaj tebe sega vo red e?