Dali nekoj znae najnova cena vo sistina za histeroskopija za subseptum na matka? Znam deka zaedno histero laparo bea 120 000 a samo histero okolu 60 000.Sega se javiv vo sistina vikaat histero 120 000??? Da ne se greska nekoja,ne e mozno...
Дали е некој информиран колку хистероскопии најмногу е дозволено да се прави? Мислам, дозволено ли е да се прават повеке од три хистероскопии?
Jas dve praviv mila utre imam kontorla da vidam sto ke mi kazat a prethodno edna laparskopija..a pravese ti? Za sto gi pravese? Jas pravev re medika za sistina neznam kolku e
Среда ќе правам 4 та ,па ваљда е дозволено.. Една моја пријателка минатиов месец отстрануваше септум во Борн плати 22 000, прашај и таму зошто баш во Систина?
И јас имам три веке направено, докторот ми рече дека не е препорачливо по четврти пат со камера и придружната апаратура да се влегува во матката, па затоа прашувам. Но кога си имам проблем препорачливо, не препорачливо, мора да правам
Девојки денес ми е осма ден од менз.а треба да правам лапаро и хистеро во Чаир ми рекоа дека ке ми се јават денес се јавив и ми рекоа дека ме планираат за наредната недела оваа недела бил направен планот не е малку касно др недела? Ваше мислење..?
Не не ми рекоа ништо ке полудам леле знам минатиот месец ми беше некаде 14ден од менз и ми рекоа сега касно е др месец сега незз што да правам дали да му се јавам на докторот
Само што му се јавив му реков не е касно ми рече не немај гајле има потреба да пијам нешто рече уживај..
Од тоа "немај гајле" и "уживај "на дното сме со здравството.Мила ако имаш финансии не губи време на државно.Срамота жити докторите,море ќотекот им е заслужен иако не го одобрувам во никој случај.Ова биле доктори жими ашимов-извини мила се изнервирав.Ти посакувам успех
Нема некоја што се пожалила од него, што сум читала низ форумов, одличен доктор и си ја знае работата. Не се секирај, во добри раце си