Офф да си најдам занимација значи...да не мислам на тоа следниве 4 месеци (ќе ми треба месец дена да дојам на ред за интервенцијата).
Па мислам на ГАК да правам имам другарка таму може и ќе ме вметнат брзо и да ми обрнат внимание. Како и да е овој циклус више ми отиде. Тоа ќе треба некаде на 8ми ден претпоставувам.
Sto porano podobro..jas zavrsiv si laparskopija i dve histeroskopi..posledno bev na kontrola na 20 ovaj mesec..i mi kaza moze za bremenost i jas pocnav so porcedurata ama ne misliv za ovaj mesec sega se cudam ne dobiv na 29 ni na prvi.?mozno e pret dobivajne? Neznam kaj da se obratam..a ne osekam nisto ni za bremenost ni za dobivajne a ne mi kasnea nikogas ?
Здраво. Треба да правам оперативна хистероскопија во Чаир кај доктор Иливески. Претходно правев во ремедика и ме пуштија истиот ден. На форумот читам дека се лежи во болница 3 дена, ве молам за информација ако некој има искуство во Чаир.
Не би требало 3 дена да останеш. Јас со киретажа бев па одма ме пуштија. Две хистероскопии имав во ремедика исто одма ме пуштаа.
Zdravo devojki, treba na kraj ne mesecot da napram histeroskopija no doktorot mi dade da pijan Danazol no so toa ime ne mozam da hi najdam ni u Turcija, ni Grcija ni Bugarija ni Srbija dali moze da mi kazete od kade gi zemavte
A za sto ke pravis? Jas pravev dve pa tie ne gi zemav? Nisto ne zemav osven cikloprignoza posle histeroskopija?
Da go prasasdoktorot sto ti gi prepisal ... i da vidis vo aptekata vo sistina tamu obicno ima skoro se
Девојки добив менструација (прва) после хистероскопијата ама некако многу е оскудна. Буквално како за адет Три дена веќе само секојдневни влошки користам а и при крај е. Можно е од контрацептивите што ги земав еден месец? Ми дојде една недела одкако ги завршив апчињата. На контрола сум за 10 дена (тогаш имаше слободен термин).
Колку чини хистероскопија со интервенција за преграда во Систина некој да има правено скоро? Благодарам и поздрав..