Podobro e da se izvadi septiumot so vreme ne cekaj..zaradi mnogu mislejna j od treti peti doktor ne mi kazuva deka imam septium na matka a mi bila vrodena mana..sosema 10-ti mi otkri zamisli posle 5 god a se macis so sve jas pravev re medika nemas cekajne nisto posle 3 meseci pauza i posle moze za zabremenuvajne poz
Zdravo na site..nova sum na forumov.. Vi se izvinuvam zaradi pisuvanjeto latinica..denes doktorot mi kaza deka moram da vadam polip od matkata.histeroskopija..sakam da ja pravam vo remedika..se plasam od anestezijata..pa bi ve zamolila vasi iskustva kako e procesot ..mnogu se plasam
Девојки после хистеро-лапаро ми дадоа циклопрогинова и естрофем...кога ги читам упатствата малку шубе ме фаќа али што е тоа е. Искуства некој со оваа терапија?
Jas pravev histeroskopija i laparskopija.-re medika ic da ne se plasis personalot e odlicen..nema da osetis nisto za 10 sekundi...so lesno..i jas se plasev ama pominav na dve anestezi..poz
I jas gi pievv skoro dva meseci естрофем 7 dena samo go piev..bez gajle toa e da ti se regulira ciklusot
Сакам да ве прашам како поминавте на хистероскопија јас треба во вторник да правам и многу се плашам!!!
Девојки ме интересира ваше искуство со документот за боледување. По извршена лапаро интервенција матичната ми дава боледување да однесамна работа со диагноза стерилитет и ми кажа дека не може да внеси боледување заради интервенција зашто немало таква шифра. Искуства некој?
Здраво, Дали после конизација е во ред да се прави хистеро и лапаро? Мислења? На хсг едната губа е непроодна.Конизацијата е правена 2011