Nemora da znaci oti ke si tamu pet dena mene za vtorata histeroskopija me pustija doma odma istiot den sabajleto otidov vo 8 saatot vo 12 saatot me pustija ova za gak go zboram pred tri god kako bese za chair nez kako e
Има ли некој што правел лапаро во Чаир? Се мислам дали да правам таму? Со ковид има ли соодветни протоколи?
Во моментов не паничи за џабе, сега и така не е меродавно, од кога ќе добиеш направи си сама проверка на градите (а ако сакаш секако и на ехо). Пред добивање свашта сум изнапипала хаха, но правата слика согласно хормоните е после добивање
Фала мила, ептен се исплашив одма на најлошото мислите и на интернет тоа е прво дека не е добро. И тоа недобивањето уште толку коса ми крева 34 ден ми е
Здраво. Дали некој правел хистероскопија за ошетување на матката после царски?? Кај мене треба да се прави па ме интересира како поминале, дали се откри нешто и што потоа? Фала ви многу
Супер сум, одлично поминав, се грижат и сестри и доктори. Младен ме оперираше со уште еден анестезиолог и една докторка.
Ти закажуваат за кој ден дента пред интервенцијата ти се јавуваат и не јадеш до вечерта ништо освен течности сабајлето таму си во 7и 30 и по интервенцијата те пуштаат.... ова за хистеро само за лапаро веројатнп и се лежи некој ден... си носиш папучи и средена издепилирана да си... толку
Дента кога ќе добиеш... им кажуваш и тие ќе ти закажат од 5до 11ден најдоцна можеби ќе треба да пиеш и таблетки за да не се задебели ендометриумот
Е тоа сега незнам (незнам ни дали почнале со интервенции) јас јануари правев пред да добијам докторот кажа да одам кога ќе добијам отворив историја пиев микрогинон и ми се јавија дента пред да одам за да нејадам нишш и што да си носам и сл...
Zdr devojki, jas veke otvoriv istoria vo GAK za laparo i histero zaedno u ocekuvam da me viknat od utre, Dr.Tofovski ke ja napravi intervencijata, nekoja so iskustvo vo gak ili kaj doktorot, veke pocna da me fati panika neznam kako ke pominam fala mnogu.